|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merional
5.2.2009 20:34:33   
Ni novih sporočil
listek
Živjo!

Oglašam se po zelooo dolgem času. Medtem nama po naravni poti ni uspelo, klomifen ni dal rezultatovuser posted image , histero in laparo pa bp.

Bi pa nekaj vprašala. Drug mesec greva z mojim user posted image  samoplačniško v postopek pa me zanima, če ima katera od vas kaj izkušenj z Merionalom in ali se Menogona, ki se ga je dobilo v Italiji, res ne dobi več.

Brala sem namreč, da je Merional registriran v bolj malo državah, ker naj bi bil s Kitajskeuser posted image . Ali katera ve, kako je s tem?

Pozdravčekuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: merional
6.2.2009 8:27:14   
Ni novih sporočil
tassi1
Živjo! lani sem imela postopek z merionalom, na katerga pa sem super reagirala! Stopko sem imela že po osmem dnevu merionala in pridelala sem 5 celic! Prej sem imela 4 postopke z gonalom in sem imela ful večjo dozo( stopka šele po 14 dneh) - pa 6 celic, enkrat sicer 11- samo 2 pa sta me pričakali. user posted image user posted image

Še pa vedno čakamo, da dobimo user posted image user posted image
Če imaš še več vprašanj, kar z besedo na plan!user posted image user posted image  user posted image user posted image
lp

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2009 10:29:31   
Ni novih sporočil
Lu33
Živjo!

Tudi jaz sem včeraj dobila recept za Marional. Dr. mi je rekel, da ga dobim na Madžarskem. Tud meni ni čist jasno kako mi bo uspel ta podvig.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2009 11:08:53   
Ni novih sporočil
listek
Lu33, midva bova šla najbrž en dan gor v upanju, da ga bodo imeli. Izlet pač. Kdaj pa, pa še ne veva, najbrž eno soboto. Kdaj pa ti začneš?

tassi1: a si imela kakšne stranske učinke, ko si dobivala injekcije? Držim pesti, da ti bo  uspelo dobiti user posted image user posted image .

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2009 12:32:57   
Ni novih sporočil
tassi1
Merional je treba naročiti V Lentiju! Ga nimajo na zalogi, je pa en ful velik problem, ker lekarnarji ne govorijo tujih jezikov!!
JEst sem šla enkrat zastonj gor, pol smo pa pot ponovili naslednji teden, da smo končno dobili merional!
Lp

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2009 12:36:32   
Ni novih sporočil
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: listek

tassi1: a si imela kakšne stranske učinke, ko si dobivala injekcije? Držim pesti, da ti bo  uspelo dobiti user posted image user posted image .

Se mi zdi, da nisem imela nič stranskih učinkov- saj nič pametnega se ne spomnem user posted image user posted image
Edino zelo hitro so mi folikli zrastli, in tudi celice so bili ok po tej terapiji!
Sedaj ko sem po transferju( včeraj-gonalf), me dosti bolj krči matrajo, slabost, danes zjutraj driska, tako da nevem, kakšen bo rezultat user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2009 14:24:04   
Ni novih sporočil
bambi75
Punce če ste zelo od dalec je bolje, da si Merional predhodno rezervirate. Jaz sem imela danes srečo, da je bil na zalogi, mi ga je pa danes zjutraj rezervirala punca iz RR.Ker res ne govorijo nobenega jezika. TAko, da sem šla ponjga zanjo in za sebe. Imela pa sem zraven listek v madžarščini rezervirano in ime in priimek na koga, pa smo se prav fletno pomenili. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2009 18:15:08   
Ni novih sporočil
Lu33
Oj!

Listek, z Merionalom začnem 20.2, seveda če bo M točna ( drugače pa dan gor ali dol ) Ampak ko berem kakšen podvig ga je dobit, se mi zdi, da bova vse skup zrihtala šele do naslednjega ciklusa! Sploh ne vem, kako naj se lotim te madžarske zadeve. Glede na to, da imava do Madžarske skoraj 3 ure vožnje, bi bilo res dobro rezervirat, oz. naročit, ampak kaj ko ne poznam nikogar, ki bi govoril Madžarskouser posted image

Pa sploh delajo v soboto??

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2009 7:26:20   
Ni novih sporočil
tassi1
V soboto je lekarna odprta do 12, med tednom pa do 14.30!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2009 17:57:00   
Ni novih sporočil
listek
No, midva začneva v začetku marca, če bo vse po planu.
Je pa s tole Madžarsko tako, da je sicer res 3 ure vožnje (še dobro, da imamo AC, da gre malo hitreje), kar bova midva vzela za izlet, samo tole, da je dobro, da naročiš prej, pa da ne znajo nič razen madžarščine mi pa ni preveč všečuser posted image . Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi jo govoril. Se bom pa malo pozanimala. Bom pa najbrž vseeno gor poklicala, da pač poskusim srečo.

A slučajno katera ve, ali se da naročiti tudi preko e-maila?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2009 12:25:37   
Ni novih sporočil
najana
Če katera potrebuje merional, mu ga zrihtam po  ceni kot je v lekarni  s tem, da mi povrne prevozne stroške, moj gsm: 051648940 !

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2009 13:29:21   
Ni novih sporočil
Liči
Pozdravljene,

za vse, ki se odpravljate na Madžarsko v lov na Merional, bi vas želela opozoriti, da je lekarna v Lentiju,kjer prodajajo omenjeno zdravilo, odprta vsako drugo soboto, ker gre za dežurstvo. V drugi lekarni Merionala niso imeli. Tako, da vam svetujem da se opravite ponj med tednom.

No jaz sem šla v soboto pred mesecem zastonj gor.

Sedaj pa čakava na rezultat po ET... še 9 dni do testa :-)

Lp

L.

(odgovor članu najana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.