Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mere otroske posteljnine 2.8.2005 12:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, najprej kupi odejo, jaz priporočam 140 x 100, še tista bo hitro premajhna. Ko se otrok malo večji, se obrne okoli in s seboj potegne še odejo. Zato je bolje, če je čimvečja. Jaz sem sedaj kupilka en patch-work kovterček, bolj ene srednje dimenzije, med tavelikim (za veliko, normalno posteljo) in tamalim. Pa je čisto v redu. Torej res raje kupi večjo odejico, sploh ker imaš toliko veliko posteljico. Ponavadi se itak kupuje tako. Kar pa se polnila tiče, pa jaz prisegam na bombaž. Ni treba, da je preveč debelo, posebno če boš otroka dajala v vrečo za spanje, kar ga verjetno boš. Takrat je ponavadi kovterček bolj za prvih nekaj mesecev, ko še ni potrebe, da bi bil otrok v vreči, ker se še ne zbrca. Jaz sem ga za Tiborja potrebovala prva dva meseca pozimi, potem smo šli v vrečo, zdaj ga je pa že prerasel in sem kupila tega novega.
|
|
|
|
mere otroske posteljnine 2.8.2005 12:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj vsakič? Kupi ta velik kovter in ta veliko prevleko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.