Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 13:05:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi smo tuudi kupovali mercatorjevo rdeče peso ma po zadnjem kozarcu je ne kupim nikoli več; kot si napisala: trda, cele plahte, ne koščki, prav za mi že tako malo kupujemo v mercatorju, zdaj pa bomo še manj
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 13:34:02
|
|
|
|
Shorty_
|
jz sem dobila pa podobno veliko trdo peso v droginem kozarcu
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 13:59:29
|
|
|
|
noranate
|
Prisegam na Natureto, pa naj bo to pesa, repa, paprika,.....
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 14:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo ze kupili njihovo peso,sicer niso bile velike plahte ampak nam ni bila vsec. Nekak brez pravega okusa. Ostajamo na Eti. Kupujem pa njihov ketchup, namaz s papriko, vodo z okusom,wc papir in servete....Generik edamec v kosu...Generik ementalec...Njihova tuna je meni tudi dobra.Lumpi plenice... Lumpi sampon...Lumpi puder se je izkazal slab za rito nasega tamalega.Aha tudi njihove kumarice so nam ok,pelati,koruza in grah v konzervi.Mezga.... Vrece za smeti ok. Njihovi navadni jogurti tudi ok. Zdaj pa mislim,da sem vse napisala
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 14:36:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
zelo nerada kupujem znamke ala mercator, generik, in sploh šparovemu budgetu ne zaupam. Se mi zdi da škart robo zapakirajo. Tudi sokovi mercator (ali generik) so čist drgi kot iste vrste od fructala pa je isti proizvajalec...
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 16:09:05
|
|
|
|
barika
|
mercatorjeve kupujem samo plenice in kakšen jogurt, v šparu samo njihovo kislo smetano pa včasih mleko, v tuš sploh ne hodim. Pečeno papiko pa imam najrajši iz hoferja.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 17:02:40
|
|
|
|
onka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR jz sem dobila pa podobno veliko trdo peso v droginem kozarcu Pa kaj mislite da res še slovenske firme proizvajajo, večinoma je uvoz- samo etikirajo in to je zo. Ali pa mogoče še napolnijo kozarce.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 21:14:02
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Preden kupim tako blagovno znamko, vedno pogledam kdo polni. Pa je problem rešen! Sokovi od Fructala pa so garant identični tistim v Mercatorjevi embalaži - seveda samo tista 2 (ali so trije ) okusi, ki jih polni Fructal.
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 21:31:50
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Preden kupim tako blagovno znamko, vedno pogledam kdo polni. Pa je problem rešen! Sokovi od Fructala pa so garant identični tistim v Mercatorjevi embalaži - seveda samo tista 2 (ali so trije ) okusi, ki jih polni Fructal. Jaz tudi tako delam, sokovi so pa res super, samo mora bti 100%.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 21:38:49
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Lumpi plenice so pa meni tako trgale so se (tisti trakovi za zapenjat) Drugače pa kupujem tiste maslene kekse in enkrat odprem in glej zažgane piškote Zaradi pese pa, je jo samo mož in kadar jo kupim jo kupim kar od ete,vsaj veš kakšna je.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 22:13:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Lumpi plenice so pa meni tako trgale so se (tisti trakovi za zapenjat) men se je včeraj strgala prva, pa imam doma dva posranca, pa prvi je star dve leti. So se mi pa milerjeve ful trgale
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 22:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA Pa naj še kdo reče Mercator najboljši sosed ja v čem že ! V pesi od sosedov
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 7.2.2010 22:39:37
|
|
|
|
Spark
|
Kje so časi, ko smo kupovali res kvalitetne mercatorjeve stvari. Zdej pa samo menjajo in je vse vedno slabš.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 8.2.2010 8:54:27
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Se strinjam sej jest tud ponavadi pogledam kdo polni in vem da je vložene zadeve polnila eta zato sem mojmu tako naročila če bi pa vedla da je nekje iz Mađarske jo pa nebi niti kupla.Plenic ne kupujem ker so mi hoferjeve zakon bolj kvalitetne kot pampers in mulerjeve.Skratka naš NAJBOLJŠI SOSED se je zelo pokvaril.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 8.2.2010 11:46:00
|
|
|
|
štrumfek
|
v mercatorju sploh ne kupujem.... nekako se mi ne dopade...
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 8.2.2010 11:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Prisegam na Natureto, pa naj bo to pesa, repa, paprika,..... Enako.
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 9.2.2010 0:35:02
|
|
|
|
Blacky24
|
Peso še kar polni eta, iz prve roke - je pa razlika o kvaliteti očitna. Vse kar ni za v eta kozarec gre v merkatorjevga, da se ne meče ravno v smeti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 8:37:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mercator blagovna znamka 9.2.2010 9:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
po mojem ima to v mislih:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 9:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?