Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 25.4.2008 8:28:27
|
|
|
|
sani1
|
Se strinjam s tabo, da bi bilo to koristno. Žal pa še nisem zasledila kje...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 25.4.2008 13:43:50
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Poglej na http://menstral.net/. Jaz imam inštalirano na svojem mobitelu že par let in zadeva deluje. Je super zadeva.
|
|
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 25.4.2008 19:04:26
|
|
|
|
Felicita
|
a ni tko da lahko to tudi s planeta potegneš?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 1.5.2008 18:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jz si kar v koledarju mobitela označim dneve menstruacije kot zabeležko brez opozarjanja oz. zvonenja. Ne rabim imet posebnega koledarčka
|
|
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 2.5.2008 23:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita a ni tko da lahko to tudi s planeta potegneš? Trenutno (no, ze nekaj casa) ni na voljo.
|
|
|
|
RE: menstrualni koledarček na mobilcu? 9.5.2008 16:18:11
|
|
|
|
Jablana
|
res škoda, ker to je ful uporabna zadeva. čeprav planet se meni zdi kar malo "zmeden", nič pregleden...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.