|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacije ni - test negativen
9.7.2006 18:44:29   
Anonimen
pozdravljene. oprostite da spet ponavljam eno in isto vprašanje. M imam na 28 dni in bi jo morala dobiti včeraj. danes zjutraj sem naredila test z Romedom in je bila zelo zelo rahla druga črtica - vidna le proti svetlobi. mislite da sem user posted image . doma imam še test Clear blue. naj ga jutri zjutraj naredim???? kaj mi svetujete??

PROSIM POMAGAJTE

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacije ni - test negativen
9.7.2006 18:56:03   
Minkaa
Po mojem počakaj še par dni user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 20:20:39   
Grizo
Meni je prve dva tedna vsak test pokazal samo rahlo crtico. Ta petek, v petem tenu nosečnosti, pa je črtica končno močna.
Tako, da po mojem si noseča, vendar moraš za močno črtico počakati vsaj par dni, saj ti user posted image  zaostaja šele en dan...
...če boš zdržala. user posted image  Jaz nisem. Sem porabila kakih 5 testov!user posted image
Ampak zelo verjetno je to to!
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 20:25:36   
jasnika
jaz pa si bom dovolila ti kar čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 20:36:40   
cmokec
Tudi jaz mislim, da si nosečka, samo raven hormona še ni tako visoka, da bi se izrisala zelo vidna črta. Probaj počakati še kak dan in se testiraj z jutranjim urinom. Pa čestitke.user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2006 22:38:55   
pot
Se pridružijem Minki in ostalim: počakaj par dni, saj če si noseča, bo testna črtica samo močnejša.
Čestitke.user posted image
Pa sporoči čez par dni, da je tvoja želja res uresničena.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2006 8:54:38   
dejči86
hvala vsem. upam da bom zdržala par dni da ne bom delala testa. osločila sem se da test ponovim konec tedna. definitivno vam bom sporočila.
hvala da ste si vzele čas in mi odgovorile, kljub da je blo to že veliko krat obdelano.

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.