Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacije ni - test negativen 9.7.2006 18:56:03
|
|
|
|
Minkaa
|
Po mojem počakaj še par dni
|
|
RE: menstruacije ni - test negativen 9.7.2006 20:20:39
|
|
|
|
Grizo
|
Meni je prve dva tedna vsak test pokazal samo rahlo crtico. Ta petek, v petem tenu nosečnosti, pa je črtica končno močna. Tako, da po mojem si noseča, vendar moraš za močno črtico počakati vsaj par dni, saj ti zaostaja šele en dan... ...če boš zdržala. Jaz nisem. Sem porabila kakih 5 testov! Ampak zelo verjetno je to to! Čestitke!
|
|
|
|
RE: menstruacije ni - test negativen 9.7.2006 20:25:36
|
|
|
|
jasnika
|
jaz pa si bom dovolila ti kar čestitat
|
|
|
|
RE: menstruacije ni - test negativen 9.7.2006 20:36:40
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi jaz mislim, da si nosečka, samo raven hormona še ni tako visoka, da bi se izrisala zelo vidna črta. Probaj počakati še kak dan in se testiraj z jutranjim urinom. Pa čestitke.
|
|
RE: menstruacije ni - test negativen 9.7.2006 22:38:55
|
|
|
|
pot
|
Se pridružijem Minki in ostalim: počakaj par dni, saj če si noseča, bo testna črtica samo močnejša. Čestitke. Pa sporoči čez par dni, da je tvoja želja res uresničena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.