|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija spet zamuja
23.1.2008 11:49:51   
tajaf
Pozdravljene!

Ker nisem zasledila da bi o mojem problemčku že pisale, čeprav sem kr fajn pobrskala po forumu, vam bom opisala v čem je stvar.
In sicer, lani maja sem nehala pit kt in sem potem imela redno menstruacijo-na približno 30 dni. Prejšnji mesec pa sem jo dobila po 45 dneh. Seveda sem takoj ko mi je zaostala mislila da sem noseča (user posted image ) in po 10 dneh izostanka tudi naredila test, kateri je bil seveda negativen, ker sem pol dobila menstruacijo. Ta mesec je isto. Zdej mi zaostala že 8 dni, testa pa še nisem naredila, ker nimam občutka da bi bla noseča, pač nič se ne spreminjam. A je možno da je pač samo menstruacijski ciklus malo zmeden po kont.tabletkah? Je imela že katera tako izkušnjo?
Hvala!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija spet zamuja
23.1.2008 12:10:03   
murkica
Po kontracepciskih tabletkah je znano, da se ti lahko ciklusi malo zmedejo in postanejo neredni. Sicer ne vem kako je s tem, po tolikšnem času, vendar možno je, da se ti je M, zaradi takšnih in drugačnih razlogov pač zamaknila. Na prihod M tudi vpliva psiha, tako, da če si zelo želiš otročička,je to lahko tudi razlog, da se je vse malo zavleklo.

Če pa boš imela še naprej težave pa pokliči G in malo povprašaj o razlogih...Sicer pa ti želim, da bi bila nosečka in bi bil to razlog tvoje zamude M.  

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 12:10:21   
Anonimen
Ni panike.

Skoraj vse imamo tako izkušnjo.

Jaz npr. sem prvi mese po prenehanju jemanja KT dobila M normalno, drug mesec mi je zamujala 14 dni, tretji mesec jo sploh ni bilo. sem šla k G, da mi je dala tablete, da mi jo je sprožila.. Pa to se mi sedaj kar ponavlja. Se navadiš user posted image

(odgovor članu tajaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 12:27:32   
little angel
tajaf jaz sem v cist isti situaciji kot ti le da mi zdaj M zamuja mislim da 3 dni ampak test je bil na zalost -. sem pa po prenehanju tablet tud dobila prvo M sele cez 45 dni. krvomocnica baje pomaga za ureditev ciklusev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 12:50:54   
tajaf
No, sam da nisem edina v tem.user posted image

Ma jst sem imela na začetku redne M,zdej mi pa zaostajajo. Kr neki v glavnem.

Little angel - kaj je pa krvomocnica? si napisala da pomaga pri ureditvi ciklusa?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 15:32:07   
little angel
to je neki caj ki ga mores pit, in ti kao uredi ciklus pa tudi bolj ploden naj bi bil po njem, ne vem jaz se ga nisem pila vem pa da ga je dosti deklet, kupi se v sanalaborju (upam da sem prav napisala) pa baje tud na trznici v lj.

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?