Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija spet zamuja 23.1.2008 12:10:03
|
|
|
|
murkica
|
Po kontracepciskih tabletkah je znano, da se ti lahko ciklusi malo zmedejo in postanejo neredni. Sicer ne vem kako je s tem, po tolikšnem času, vendar možno je, da se ti je M, zaradi takšnih in drugačnih razlogov pač zamaknila. Na prihod M tudi vpliva psiha, tako, da če si zelo želiš otročička,je to lahko tudi razlog, da se je vse malo zavleklo. Če pa boš imela še naprej težave pa pokliči G in malo povprašaj o razlogih...Sicer pa ti želim, da bi bila nosečka in bi bil to razlog tvoje zamude M.
|
|
RE: menstruacija spet zamuja 23.1.2008 12:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni panike. Skoraj vse imamo tako izkušnjo. Jaz npr. sem prvi mese po prenehanju jemanja KT dobila M normalno, drug mesec mi je zamujala 14 dni, tretji mesec jo sploh ni bilo. sem šla k G, da mi je dala tablete, da mi jo je sprožila.. Pa to se mi sedaj kar ponavlja. Se navadiš
|
|
|
|
RE: menstruacija spet zamuja 23.1.2008 12:27:32
|
|
|
|
little angel
|
tajaf jaz sem v cist isti situaciji kot ti le da mi zdaj M zamuja mislim da 3 dni ampak test je bil na zalost -. sem pa po prenehanju tablet tud dobila prvo M sele cez 45 dni. krvomocnica baje pomaga za ureditev ciklusev
|
|
|
|
RE: menstruacija spet zamuja 23.1.2008 12:50:54
|
|
|
|
tajaf
|
No, sam da nisem edina v tem. Ma jst sem imela na začetku redne M,zdej mi pa zaostajajo. Kr neki v glavnem. Little angel - kaj je pa krvomocnica? si napisala da pomaga pri ureditvi ciklusa?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?