Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 19.7.2006 23:06:23
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem kr neki krvavela po ne vem točno koliko tednih. PO moje je bilo 2 meseca od poroda približno. Sem dojila pa malo dodajala. Sem mislila, da je M, pa potem ni bilo ne duha ne sluha o njej še do 6. meseca. Je rekla moja G, da tako včasih pride, da ženska malo krvavi, pa to še ni prava M. Nimam pojma, kaj je res.
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 0:22:31
|
|
|
|
Olivija
|
Uf, pri meni je že skoraj 11 mesecev od poroda, pa še vedno nimam menstruacije. Je pa res, da še dojim, samo v glavnem samo zvečerj in zjutraj. Moti me pa že zelo, ker ne morem začeti s tabletkami (oz. se še nisem pozanimala o tem, ali naj jih začnem jemati) in me stalno skrbi, da bo še kakšen .
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 0:46:13
|
|
|
|
Olivija
|
sem pozabila napisat, da je pa bilo že nekajkrat po par kapljic krvi, tako da zdaj tudi jaz že premišljujem o kakšnem pregledu.
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 7:09:57
|
|
|
|
fipi
|
Po prvem porodu sem jo dobila, ko je bil star 9 mesecev, po drugem pa, ko je bil star 15 mesecev. Ja še to moram povedati, da sem in še dojim. Po mojem ni panike. Saj pride , ko je ni treba. Meni je ravno sedaj, ko si planiramo dopust .
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 7:52:26
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Prvič sem jo dobila mesec in pol po porodu (dojila + dodajala), drugič sem jo dobila točno 2 meseca po porodu ob popolnem in izključnem dojenju (tudi čaja otrok ni pil). MJ
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 8:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda, sem bla premal jasna- jaz sem prvo menstruacijo že dala skozi (je bla akr normalna krvavitev), ampak sedaj je pa ni več, ko bi mogla prit naslednja, pa nismo noseči...
|
|
|
|
RE: menstruacija prvič- drugič 20.7.2006 10:23:41
|
|
|
|
petka
|
Hm, zgleda da se tej po porodu res malo pomeša.... Jaz sem jo dobila po 9 tednih in zdej po 3 tednih od zadnje - SPET. In to kar huda, prav nič blaga krvavitev. Bi jo raj mela vsake kvatre
|
RE: menstruacija prvič- drugič 26.7.2006 12:28:38
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem drugo dobila 46 dan po prvi tak da se pocaki ker je nekaj casa lahko zelo neurejena:) lp katja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?