Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija po prenehanju KT 6.4.2006 12:16:55
|
|
|
|
soncece24
|
En čas bo hudič zdaj rabu, da se uredi. Jaz sem nehala jest tabletke avgusta, pa mam še zdaj totalno zmedo. Al pride prehitro al pa zamuja. Zdaj mi spet zamuja 9 dni . Pa fora je, da sem tablete jedla 7 let in se niti pribljižno ne spomnim al sem od nekdaj mela neredno, al je pa samo zdaj vse pomešano. Mislim da, G ne rabiš klicat zaradi tega, se bo že porihtala, želim ti, da čimprej.
|
|
RE: menstruacija po prenehanju KT 6.4.2006 13:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem jih nehala jemati v sredini julija lani (prav tako sem jemala Minulet) pa se menstruacija še do sedaj ni uredila. Prvi mesec je tudi meni trajala 10 dni, potem pa sem imela ciklus na 45 dni, pa na 14 dni, pa na 27 dni, 33 dni..... V glavnem še zdaj nimam redne in prejšnji mesec, ko je zamujala 14 dni sem bila že prepričana, da sem noseča, pa se je potem le prikazala. Imam totalno zmedo in upam, da se bo kmalu kaj bolj uredila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?