|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija po estrofemu
22.9.2009 20:27:04   
bit
Pozdravljene,
imam eno vprašanje, 8.9 sem imela ETZ žal se eskimčka nista prijela. Dr. Reš mi je danes dejal naj prekinem z estorfenom in prometrium tabletami. V kolikem času ste dobile menstruacijo. Zanima me ker nama je Reš svetoval naj greva takoj v nov postopek (IVF ali ICSI), saj naj bi estrofem lepo ščistil maternico.
Ima katera te izkušnje....hvala za vsako besedo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija po estrofemu
23.9.2009 8:00:02   
Hope2
Do 3 dneh po prenehanju mi je vedno pricurljalo

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2009 9:50:41   
gigi1
3 dni tudi pri meni.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2009 17:18:59   
bit
hvala punce,

a je imela katera izkušnje da je  šla takoj v nov postopek po zamrznječkih.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2009 17:44:06   
Hope2
Svetovali so mi, ampak so 1x vmes prišle druge težave, ki sem jih mogla prej rešit. 1X pa se več ne spomnim al sem šla ali neuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2009 18:37:28   
gigi1
Bit žal zmznjenčkov še nisem imela. Če je Ata rekel, da je čas pravi mu kar verjemi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2009 18:52:59   
bit
gigika .... sej ne dvomim v njega.... saj me je v pičilih 5 min pogovora po telefonu prepričal da gremo takoj v postopek.... načeloma sva se zmojim pogovarjala da greva po smučanju ...da prideva k sebi.
Zanimajo me izkušnje....punc...uspeh ... pa sej sama vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Bluzim ja vemuser posted image user posted image   user posted image   user posted image

veš moj  podznak je devica.....in je grozna kombinacija z levom....user posted image ...

< Sporočilo je popravil bit -- 23.9.2009 18:53:39 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?