Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija le po jemanju Primolut-a 10.5.2007 19:38:54
|
|
|
|
jesalba
|
A mislite, da bi bilo lahko kaj narobe, če bi predolgo časa bila brez menstruacije (torej, da ne bi šla po te tablete po 1,5 mesecu zamujanja, ampak npr po 3-eh mesecih)? Nekje na internetu sem zasledila, da se ti maternična sluznica lahko preveč zadebeli in dolgoročno lahko povzroči nastanek raka maternične sluznice. Ali je to res ali ne, ne vem. O tem razmišljam zaradi tega, ker me zanima po kolikem času bi nastopila 'moja taprava' menstruacija, in sicer sama od sebe (brez pomoči hormonov).
|
|
|
|
RE: menstruacija le po jemanju Primolut-a 12.5.2007 7:37:59
|
|
|
|
Massa26
|
Poskusi s pitjem čaja plahtice - zgubit ne moreš nič. Meni je naprimer ta čaj precej uredil ciklus. sicer se mi pa zdi, da je res nekako tako, kot pišeš sama. do treh mesecev zamude ni take panike, potem je pa že res slabo za sluznico. Če boš poskusila s plahtico, ji daj vsaj par tednov časa, ker ni tako na eks učinek kot tableti, ampak je pa sigurno za telo manj škodljivo. Drugače pa za zelo učinkovitega velja tudi čaj ognjiča. Na nekem drugem forumu je bila enkrat debata in je precej žensk povedalo, da so dobile M po tednu, dveh pitja ognjičevega čaja.
|
|
|
|
RE: menstruacija le po jemanju Primolut-a 14.5.2007 19:40:39
|
|
|
|
jesalba
|
Massa 26, hvala za nasvet. Najboljše, da grem kar v lekarno po plahtico. Kje pa si ti kupila to rastlinco? Po koliko gramov je pakirana in koliko stane?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?