|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija in razdražljivost/depresija/slab...
16.10.2006 10:23:10   
MissLady
Pozdravljene prijatelejice!

Tale tema bo malo iz konteksta tega foruma... ampak sem čisto na dnu. user posted image  

Prejšnji teden sem dobila menstruacijo in bila sem čisto na dnu. Verjetno mi ni treba razlagat kako sem se počutila. user posted image  Ampak piko na i pa je dodal moj možek. Ceu vikend se nisva pogovarjala, ker sem bila v soboto zjutraj nekaj slabe volje in trmasta (povrh vsega sem morala v sobo zjutraj za nekaj ur še v službo). Ker se mi ni dalo PONOVNO razlagati mu, da sem slabe volje zaradi menstruacije in da naj ima le nekaj razumvanja zame in topel objem... no se ceu vikend nisva pogovarjala in sem bila sama.

Zdej vas pa prosim eno stvar... bi bile tako dobre in mi pomagale na internetu poiskati kakšne članeki o mensuraciji in posledični depresiji??? Ker očitno mi mož ne verjame, da je to obdobje zame psihično težko.

Najlepša hvala vsem... lubčka!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija in razdražljivost/depresija/...
16.10.2006 10:31:27   
Anonimen
Pa daj mu RR za prebrat in bo takoj vidu kolk depresije in žalosti je

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 14:08:26   
Pinkyca
MissLady, ne bit žalostna user posted image !!!
user posted image  ni nujno slaba stvar. Pomeni, da je s tabo vse ok - kar preberi kaj vse je lahko narobe z njo. Če jo dobiš si lahko vesela, da funkcioniraš ok user posted image  - fora je le v tajmingu predvsem pa se mi zdi, da manj si obremenjena z idejo o takojšnji oploditvi, boljše je. Mene običajno z user posted image  obišče glavobol in ne toliko depresija. Pa vzamem tbl pa je stvar rešena. Z možičkom pa se 1x lepo pogovori, pa mu vse razloži, kaj se dogaja s tvojim telesom ko imaš user posted image  - saj znajo poslušat, ko vejo da gre zares. user posted image  
Kar optimistično, pa ne se kregat, ker je to čisto brez veze !!!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 8:40:18   
mala zirafa
Kreganje še vse skupaj samo poslabša.Meni je 1x rekel, zjoči se ker je to dobro za možgane in res mi je potem blo.On mi itak ne more več kot tolko pomagat.V resnici si moraš sama pri sebi.Pa srečno!

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 11:24:19   
Ayo
MissLady, probaj se zaposliti s kaksnimi stvarmi, ki te bodo odvrnile od crnih misli. Verjamem, da vcasih to ni lahko, ampak vsaj v zivljenju se moramo ves cas za karkoli vedno truditi in pozitivno je, da nam to prinasa vedno vec izkusenosti, tako da znamo vedno bolje “pluti po razburkanem morju”.

Jaz po navadi mojega kar kam posljem, za vikend na primer obiskat njegove, in se tako v osamljenosti sama postimam. Ne rabim nobenga, prov sama morm bit.

Drugace pa se strinjam s Pinkyco – se posebej zato ker, ne samo da cakamo na user posted image ze 8 mesecev, imam tudi probleme z M, tako da resnicno, ko pride, po eni strani sem razocarana, po drugi pa veseeeeeeeeeela, ker je le prisla.

Srecno!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?