Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:01:18
|
|
|
|
mimikimi
|
a imaš vedno na enako št. dni (npr. na 28 dni)?
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:05:09
|
|
|
|
metuLJchy
|
na 30 dni zadnje 3 mesece, prej sem pa imela 1 leto zaradi hormonskih težav cikluse od 21 - 90 dni...k sreči se je to uredilo pol leta nazaj, prva 2 ciklusa po "zbrki" sta bila dolga 32 dni, nato zadnji 3 na 30..
|
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:08:27
|
|
|
|
mimikimi
|
Superca za tebe , jaz nimam take sreče, da bi bla tk točna.
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 17:23:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Hej Metuljchy! Tudi jaz imam zadnje tri mesece zelo urejen ciklus, prej pa nikoli, razen ko sem KT jemala. Je pa res da so mi pred 3 meseci odstranili pregrado, pa od takrat jemljem tudi bromergon zaradi povišanega prolaktina. Da vsaj veš kdaj bo ta prišla. Kako kaj drugače?
|
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 17:32:15
|
|
|
|
metuLJchy
|
yuliah danes sem prav pomladno - tisti dan, ko se mi zazdi da pomlad ni več daleč . To je zame en najlepših dni v letu, ko pomlad vsaj od daleč zadiši, daje vedeti da ni več daleč. Yupiii!!!! Sem ti tudi zs poslala prej
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?