|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:02:41   
cica
Punce, ali se lakho M prestavi zaradi klomifena?? LP:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:04:12   
tinkamiška
Meni se je, ko sem ga jemala, za debelih 6 dni:grrr: Po jemanju pa se je uredila.

Tinka

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:04:37   
anadejka
JA LAHKO

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:16:29   
pika74
lomifen :)-:)-:)-:)-:)-

LAHKO se prestavi ;)

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:48:32   
bebi
Lahko se prestavi, pri men se je M po jemaju Klomifena prestavla kar za 1 ciklus; namesto dveh M sem imela v dveh mesecih le eno M.

bebi:rozica:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 11:54:27   
cica
Kaj pa ovulacijski testi, kažejo pravo sliko klub jemanju klomifena?:zmeden:
Pa še to!
Če bi vedela, da lahko zanosim kljub HSG.....:sloncek::sloncek::sloncek:
No, kaj hočem, naj se zedinijo, ti naši dohtarčki!:zmeden2:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   menstruacija in lomifen
30.5.2005 16:27:10   
Zmajevka
Meni je prvi ciklus klomifena zaostala za nekaj dni, drugi je bila točna, tretji bomo pa videli.
V drugem ciklusu klomifena mi ov. testi niso pokazali, v tretjem pa mi je test dobro pokazal, se mi pa zdi, da zaradi klomifena vzemi z rezervo navodila za ov. teste, ki pravijo, da je treba imeti odnos po 24 urah in pred 48 urami od poz. testa, vsaj Testforles. Mislim, da pri meni ov. ni vsaj še dva dni (48 ur) od testa, to je danes, ker me jajčnika še vedno bolita.
Drugač pa se mi zdi, da so ti ov. testi dobri in bi jih priporočila vsaki, ki tri mesece ne zanosi. Jaz sem začela šele po letu in pol poskušanja. Težko je namreč nevemkako dolgo paziti, da boš :sloncek: vsaka dva dni, je že boljše, če moraš samo enkrat v mesecu tempirat, ostalo pa ko vaju prime. Na vsake dva dni met odnos je pri meni bilo zelo živčno. Enostavno sva težko :sloncek: na komando. To mogoče gre prve tri, štiri mesece, potem pa začneš zelo pogrešati spontanost.
LP
Zmajevka

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?