Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 11:04:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Meni se je, ko sem ga jemala, za debelih 6 dni:grrr: Po jemanju pa se je uredila. Tinka
|
|
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 11:04:37
|
|
|
|
anadejka
|
JA LAHKO
|
|
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 11:16:29
|
|
|
|
pika74
|
lomifen :)-:)-:)-:)-:)- LAHKO se prestavi ;)
|
|
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 11:48:32
|
|
|
|
bebi
|
Lahko se prestavi, pri men se je M po jemaju Klomifena prestavla kar za 1 ciklus; namesto dveh M sem imela v dveh mesecih le eno M. bebi:rozica:
|
|
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 11:54:27
|
|
|
|
cica
|
Kaj pa ovulacijski testi, kažejo pravo sliko klub jemanju klomifena?:zmeden: Pa še to! Če bi vedela, da lahko zanosim kljub HSG.....:sloncek::sloncek::sloncek: No, kaj hočem, naj se zedinijo, ti naši dohtarčki!:zmeden2:
|
|
|
|
menstruacija in lomifen 30.5.2005 16:27:10
|
|
|
|
Zmajevka
|
Meni je prvi ciklus klomifena zaostala za nekaj dni, drugi je bila točna, tretji bomo pa videli. V drugem ciklusu klomifena mi ov. testi niso pokazali, v tretjem pa mi je test dobro pokazal, se mi pa zdi, da zaradi klomifena vzemi z rezervo navodila za ov. teste, ki pravijo, da je treba imeti odnos po 24 urah in pred 48 urami od poz. testa, vsaj Testforles. Mislim, da pri meni ov. ni vsaj še dva dni (48 ur) od testa, to je danes, ker me jajčnika še vedno bolita. Drugač pa se mi zdi, da so ti ov. testi dobri in bi jih priporočila vsaki, ki tri mesece ne zanosi. Jaz sem začela šele po letu in pol poskušanja. Težko je namreč nevemkako dolgo paziti, da boš :sloncek: vsaka dva dni, je že boljše, če moraš samo enkrat v mesecu tempirat, ostalo pa ko vaju prime. Na vsake dva dni met odnos je pri meni bilo zelo živčno. Enostavno sva težko :sloncek: na komando. To mogoče gre prve tri, štiri mesece, potem pa začneš zelo pogrešati spontanost. LP Zmajevka
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?