Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 10:55:58
|
|
|
|
Špelka
|
Test ti bo razjasnil tvojo negotovost.
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 11:33:01
|
|
|
|
buškica
|
tri dni nazaj je bil negativen???
|
|
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 11:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je občasno to čist normalno, da nimaš take kot ponavadi, sem mela iste probleme.Seveda je pa tudi upanje, da je to vgnezditvena... Nati
|
|
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 11:50:36
|
|
|
|
buškica
|
Ne verjamem da je to čisto običajno, ker nikoli od 11 leta naprej nisem imela krajše od enega tedna.
|
|
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 12:18:20
|
|
|
|
Špelka
|
Glej Buškica . No, če je to vgnezditvena, potem je bil jasno 3 dni nazaj test negativen in bo pozitiven po približno 4-5 dneh (od danes). Nisi nič povedala - maš redne / neredne M? Ker če maš redne, pol je malo verjetno da je to vgnezditvena. Potem - če se šele mao časa ukvarjaš z zanositvijo, je možno da so ti živčki malo pobrkali cikljus. Potem - si bila v tem ciklusu kaj bolna? Tudi to vpliva, veš. Torej - jest ti priporočam, da se zaenkrat umiriš in čez nekaj dni ponoviš test, če se ti do takrat ne bo bolj vlilo. Ugant pa tuki gor nobena ne bo mogla, kaj se dogaja s tvojo M. LP, Špelka
|
|
RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???) 15.12.2005 13:28:23
|
|
|
|
buškica
|
Glej moja menstruacija je bila redna, na zanostitev sem pomislila šele par dni nazaj, prej pa se s tem nisem obremenjevala. Ta ciklus pa nisem bila nič bolna, zato mi je sve skupaj čudno. Hvala za odgovore
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?