|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???)
15.12.2005 10:05:07   
buškica
Punce, prosim svetujte.

Da vam opišem problem
V torek sem dobila mensttuacijo, ampak ne tako kot vedno. Običajno me bolečina in slabo počutje ter grozna krvavitev spremljata prve tri dni. Zdej pa me je samo malo bolelo, bleda sploh nisem bila, skoraj da nisem rabila tablete. Menstuacije pa za vzorec. Pa še kri je bila svetlo rdeče barve, ki je drugače temno rdeča. pa nobeih koščov ni bilo. Dons tretji dan pa se samo vsake toliko malo pocedi, spet pa samo svetla sveža kri. Kaj je to?

A je možno da je to vgnezditvena, ali samo mene moje telo in prisha zezata:

Pomoč prosim, ker sem pošteno zmedena.

Aja pa moja menstra traja običajno 8 do 10 dni, danes je tretji pa je skoraj ni. Kaj je to.

lep sončen dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija ali kaj drugega(nosčnost???)
15.12.2005 10:55:58   
Špelka
Test ti bo razjasnil tvojo negotovost. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 11:33:01   
buškica
tri dni nazaj je bil negativen???

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 11:36:47   
Anonimen
Po mojem je občasno to čist normalno, da nimaš take  user posted image  kot ponavadi, sem mela iste probleme.Seveda je pa tudi upanje, da je to vgnezditvena...
Nati

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 11:50:36   
buškica
Ne verjamem da je to čisto običajno, ker nikoli od 11 leta naprej nisem imela krajše od enega tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 12:18:20   
Špelka
Glej Buškica user posted image .

No, če je to vgnezditvena, potem je bil jasno 3 dni nazaj test negativen in bo pozitiven po približno 4-5 dneh (od danes). Nisi nič povedala - maš redne / neredne M? Ker če maš redne, pol je malo verjetno da je to vgnezditvena. Potem - če se šele mao časa ukvarjaš z zanositvijo, je možno da so ti živčki malo pobrkali cikljus. Potem - si bila v tem ciklusu kaj bolna? Tudi to vpliva, veš. Torej - jest ti priporočam, da se zaenkrat umiriš in čez nekaj dni ponoviš test, če se ti do takrat ne bo bolj vlilo. Ugant pa tuki gor nobena ne bo mogla, kaj se dogaja s tvojo M. user posted image

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2005 13:28:23   
buškica
Glej moja menstruacija je bila redna, na zanostitev sem pomislila šele par dni nazaj, prej pa se s tem nisem obremenjevala. Ta ciklus pa nisem bila nič bolna, zato mi je sve skupaj čudno.

Hvala za odgovore

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2005 13:33:47   
Sulfinija
Buškica!!!!!!!

Idi v lekarno po še en test in boš na jasnem.Naj ti en bo žal denarja idi in naredi in nam sporoči,da je ena borka med nami manj in nam s tem vlij spet novega upanja!

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?