|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija ali čišča?
23.9.2007 23:43:03   
birdy
ja, kot rečeno, je to menstruacija ali čišča? Šest tednov (točno) po porodu sem spet začela krvavet in to po tem, ko se mi je že kak teden krvavitev ustavila. Kri je sveža, rdeča, traja pa zdaj že več kot en teden in je kar močna krvavitev. Bila sem prepričana da je menstruacija, vendar malo predolgo traja. Tud znaki M so bili: lakotauser posted image , bolečina v jajčnikih... Zdaj sem vredu, samo res ne vem kaj je zdaj to.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 8:02:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menstruacija ali čišča?
24.9.2007 8:13:21   
Naja30
Po moje je tudi M. Če si čisto nehala krvavet, se je čišča nehala, potem si pač takoj dobila M. Jaz sem jo tudi dokaj hitro dobila, kakšen mesec po čišči user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 9:25:58   
lukec
Verjetno je M, jaz sem jo dobila par dni po čišči.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 10:06:16   
ona
Birdy,točno tako,kot si napisala se je zgodilo pri meni in sem glih bila naročena pri G za pregled!
In me je pregledala kljub krvavitviuser posted image
in rekla,da je menstruacija,pa čeprav sem dojila,sem jo dobilauser posted image ,in dojila sem potem še 19 mesecev in imela normalno vsak mesec Muser posted image
Kaj hočeš,taka je mati naravauser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 19:18:19   
karin412
Tudi jaz sem dobila M po 5 tednih. G je rekla, da je to čisto možno in normalno, tudi če polno dojim. Imam pa tudi precej močno. Pregled so mi pa prestavili.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2007 10:05:09   
Klarita
Enako pri meni, nekje 4 tedne po porodu je bila čišča že čist blaga, skoraj nič. Nekje 6 tednov po porodu pa spet ful krvavitev rdeča, sveža, občutek enak kot pri user posted image , napetost v jajčnikih. Tudi jaz mislim, da sem dobila nazaj user posted image . Zanima me edino kako bo naslednja, če bo spet točna, kot je bila prej.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?