|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
22.2.2006 13:31:01   
Vanja-7
Koliko dni imaste menstruacijo in kakšne bolečine. Jaz jo imam 6 dni. Prvi  in drugi dan me fuul boli križ in trebuh. Pred nosečnostjo so bile te bolečine veliko bolj mile, pa govorijo da potem ko rodiš te bolečine zginejo, pri meni so večje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija
22.2.2006 19:19:07   
Tricia
Pri meni pa je lih tako kot pred nosečnostjo, enako dolga in nič boleča. Aleluja user posted image

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 20:31:23   
soncek&luna
jaz imam pa M tudi po 14 dni user posted image ... no res je, da sem si dala takoj ko je bilo mogoce vstavit zascito... prvi mesec me je tako bolel user posted image user posted image , kot bi mi delal ne vem kaj... drug mesec in zdaj pa boli nic, samo dolgeeee so... sem klicala G pa je rekel, da je do 6 mesecev nekak normalno, da se poslihta in telo navadi na zascito... no, cakam dan, ko naj bi M baje izginila zaradi zascite user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 21:44:32   
TORTICA
Veš pri meni je enako. Križ me danes kako boli. Prišla bi mi prav kakšna masaža.
Bo treba malo potrpet.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 21:54:39   
Gina
Mene od prvega poroda naprej nikoli več ni nič bolelo, ne trebuh, ne hrbet ne prsi. Pred prvim porodom sem imela na 32 dni, po prvem na 28., po drugem na 26, po tretjem na 24 dni. A ni to za crknit?
Pred prvim porodom je trajala 8 dni, po prvem 10 dni, po drugem 14 dni!, po tretjem cca 12 dni. Mislim, groza.

Pred porodi in po porodih so enako močne - zelo močne, ampak res zelo močne.

Zdaj sem dala mireno in je bila M res tričetrt leta 12-14 dni dolga. Vendar nič več močna. Komaj da je bilo kaj oz. je. Po letu in pol mirene imam cca 7-10 dni čisto mini krvavitev, bolj packanje bi se temu reklo, boli itak čisto nič, kar pa je glede na prejšnje stanje balzam, super ekstra fajn. Tudi kri se mi je popravila.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 22:01:16   
Anonimen
5 do 6 dni, od tega en dan ful močna, nič boleča po porodu, pred porodom pa za znoret boleča.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 1:22:39   
KODA
Zmeraj točna kot urica na 27 ali 28 dni.Pred taprvim  porodom zelo boleča,po prvem porodu malo manj boleča,po drugem porodu spet boleča(ampak samo prvi dan).
Prve dva dni mi teče kar močno,nato pa v trh dneh poneha.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2006 12:58:31   
Anonimen
Na 25 dni, traja 4-5 dni. Prvi dan boleča kot 100 hudičev user posted image user posted image user posted image . Velikokrat cel dan preležim in se smilim sama sebi. Res orng boli.
Se pa tolažim, da so bolečine manjše, kot pred nosečnostjo. Takrat sem nekajkrat morala po injekcije in se tuidi omedlevala od bolečin.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2006 13:08:05   
krompircek
Jaz jo imam na 30dni  sem jo dobila šele dvakrat od poroda tak da ni še nič ustaljena
je pa fulll bolj močna kot pa prej ,imam jo po 6 dni

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?