|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
10.10.2004 20:55:17   
naja78
ŽIVJO PUNCE.
NAJPREJ VSM LEP POZDRAV AMPAK TUDI Z NAMENOMDA VAS NEKAJ UPRAŠAM.
:zmeden2:
POVEJTE MI ALI JE MOŽNO DA IMAM SAMO 2 DNI TARDEČO.PREDEN SEM JEDLA DIANKE ,SEM JO MELA 4 DNI,ZDAJ PA OPAŽAM DA OD KAR JIH NE JEMLJEM-PA JE ŽE 2 LETI OD TEGA,SAMO 2 DNI PA SE ČEZ 3 DNI SPET MAL KALPLJICA POKAŽE.IMAM JO REDNO NA 28-29 DNI.G JE REKU ŽE 2X DA NI HUDGA.
AMPAK ZDAJ KO PA DELAVA :duda: PA NČ IN NČ IN ŽE 5X NČ.
JAZ MISLIM DA TO NI NEKI NI OK.PA VE'??

LANA NE POZABI VPRAŠAT TE NAŠE DOHTARJE.SE TI ODDOLŽIM.PA PA :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   menstruacija
10.10.2004 21:44:25   
lana 5
NAJA 78!!!!!!!!!!!

VES DA NE BOM POZABILA. TAKOJ ZJUTRAJ JIH POBARAM IN CE BOM IMELA CAS TI SPOROCIM ZE MED SLUZBO.

SEDAJ PA POJDI HITRO :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,KER ENI NE MOREMO DAJTE VSAJ VI. :):):)-:)-:ups::ups::ups:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   menstruacija
11.10.2004 8:16:38   
simonas
Pozdravljena!

Ce je G rekla, da ni nic narobe, potem menda ze ni nic narobe. Tudi meni se je malo skrajsala dolzina M in tudi manj mocna je, ampak to je menda vse pogojeno s hormoni. Enim potem tece ko slap, midve pa bi morale biti srecne, da naju tako ne muci.

Jaz sem tudi dobila M v soboto, danes pa ze kaze na konec, tako da sem priblizno na istem kot ti. Se bom se jaz zanesla na tvojo G in verjela, da ni nic narobe, ce pa ti bo kaj lazje, pa bom vprasala se mojo, ker imam v cetrtek ravno pregled, pa ti sporocim.

Simona:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   menstruacija
11.10.2004 8:31:56   
lana 5
Naja 78!!!

Nasi dohtarji, so vsi istega mnenja, da to ni nic narobe in da zaradi tega ne bi smela imeti tezav pri :nosecka:.

Dohtarce pa so rekle da si srecnica, ker jo imas samo 2 dni. Pa dodale da smo pridni :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo rezultat prav kmalu.

Tako da nic se sekirat in uzivaj v:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo:

Lep pozdrav:metulj::metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?