|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
10.10.2004 20:55:17   
naja78
ŽIVJO PUNCE.
NAJPREJ VSM LEP POZDRAV AMPAK TUDI Z NAMENOMDA VAS NEKAJ UPRAŠAM.
:zmeden2:
POVEJTE MI ALI JE MOŽNO DA IMAM SAMO 2 DNI TARDEČO.PREDEN SEM JEDLA DIANKE ,SEM JO MELA 4 DNI,ZDAJ PA OPAŽAM DA OD KAR JIH NE JEMLJEM-PA JE ŽE 2 LETI OD TEGA,SAMO 2 DNI PA SE ČEZ 3 DNI SPET MAL KALPLJICA POKAŽE.IMAM JO REDNO NA 28-29 DNI.G JE REKU ŽE 2X DA NI HUDGA.
AMPAK ZDAJ KO PA DELAVA :duda: PA NČ IN NČ IN ŽE 5X NČ.
JAZ MISLIM DA TO NI NEKI NI OK.PA VE'??

LANA NE POZABI VPRAŠAT TE NAŠE DOHTARJE.SE TI ODDOLŽIM.PA PA :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   menstruacija
10.10.2004 21:44:25   
lana 5
NAJA 78!!!!!!!!!!!

VES DA NE BOM POZABILA. TAKOJ ZJUTRAJ JIH POBARAM IN CE BOM IMELA CAS TI SPOROCIM ZE MED SLUZBO.

SEDAJ PA POJDI HITRO :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,KER ENI NE MOREMO DAJTE VSAJ VI. :):):)-:)-:ups::ups::ups:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   menstruacija
11.10.2004 8:16:38   
simonas
Pozdravljena!

Ce je G rekla, da ni nic narobe, potem menda ze ni nic narobe. Tudi meni se je malo skrajsala dolzina M in tudi manj mocna je, ampak to je menda vse pogojeno s hormoni. Enim potem tece ko slap, midve pa bi morale biti srecne, da naju tako ne muci.

Jaz sem tudi dobila M v soboto, danes pa ze kaze na konec, tako da sem priblizno na istem kot ti. Se bom se jaz zanesla na tvojo G in verjela, da ni nic narobe, ce pa ti bo kaj lazje, pa bom vprasala se mojo, ker imam v cetrtek ravno pregled, pa ti sporocim.

Simona:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   menstruacija
11.10.2004 8:31:56   
lana 5
Naja 78!!!

Nasi dohtarji, so vsi istega mnenja, da to ni nic narobe in da zaradi tega ne bi smela imeti tezav pri :nosecka:.

Dohtarce pa so rekle da si srecnica, ker jo imas samo 2 dni. Pa dodale da smo pridni :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo rezultat prav kmalu.

Tako da nic se sekirat in uzivaj v:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo:

Lep pozdrav:metulj::metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......