|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
18.2.2007 10:34:22   
taja83
Živjo punce!

mogoče je tole res malce čudno vprašanje pa vendar bi vas prosila če mi odgovorite.
sem v 8 T nosečnosti. No, če imam ciklus na 28 dni mam rok 30 9. 2007. to sem si izračunala sama pa še zdravnik je pol reku da je tko. sam ko pa je na UV pogledu mam pa na slikci napisan 5. 10. 2007. ampak tega datuma ni nič omenjal  ampak mi je že pred UV reku da pride 30. 9. 2007 pa še med UV je reku kao da je ta datum. no in zdej js sploh ne vem kva pa tisti drugi datum pomeni. pa še nekaj: kaj sploh pomeni ciklus 28 dni. js sm vedno mislila, da je to od konca menstruacije pa do začetka druge, vendar mi je na enem programu na internetu pa to drugač zračunal.

prosim če mi lahko katera odgovori! user posted image

Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija
18.2.2007 10:54:04   
Lara28
Glede teh datumov na UZ slikici se nikar ne sekiraj. PDP ti izračunajo na podlagi zadnje menstruaije, potem pa ga z UZ približno določajo glede na velikost otročka. Jaz sem imela PDP glede na zadnjo M 31.5., na slikicah od Uz pa vedno med 5. in 15.6. - čisto različno. No na koncu sem rodila 26.5., tako da ni nč zaneslivo. Je bil pa moj Anej res med malo manjšimi, ob rojstviu je imel 3020g.
Lepo nosečnost ti želim! 

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 11:34:27   
TONČI.
M sem vedno imela na 34 dni. PDP so mi pa izračunal na 28 dnevnem ciklusu. PDP po 28 dnevnem sem imela 10.10.. Na uz pa so bili datumi od 26.9. pa vse do 21.10. (glede obsega glavice, trebuščka,....). Rodila 12.10. z umetno sprožitvijo, ker sem bila odprta 3 cm. Še danes mi je žal, da sem privolila. Jaz sem želela še malo počakat.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 11:37:10   
ancka1
Taja83, ciklus se začne s prvim dnem menstruacije. Tudi, ko računaš PDP vzameš prvi dan zadnje menstruacije. Meni vsi možni preračuni (na netu, ginekolog, UZ,...) pokažejo ali 1. ali 2. 5.2007.  Je pa s temi datumi tako, kot je napisala že predhodnica. Ne vem točno kakšen je odstotek tistih, ki rodijo točno na PDP, vem samo, da ni prav visok. +,-

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 13:45:19   
mika
Ne vem točno kakšen je odstotek tistih, ki rodijo točno na PDP, vem samo, da ni prav visok. +,-

LP

točno na PDP rodi 5% user posted image  in moja sestrična je  bila ena izmed teh.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?