|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
26.9.2006 20:07:57   
alekasandra
Več glav, več ve, pravijo.user posted image Ta mesec sem imela čudno menstruacijouser posted image , krvavitev je trajala pet dni, prva dva dni je bila nekoliko močnejša, ostale dni le kapljice. Drugače imam močne menstruacije. Tudi barva ni bila običajna, ampak rjavkasta.Pred menstruacija sem imela zelo napet trebuh.  Zjutraj sem opazila, da mi je včasih slabo in občutim močno lakoto.Ali ima katera podobne težave.Medenim delava na tem, da bi postala starša.

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija
26.9.2006 20:17:37   
Anonimen
Joj,aleksandra psiha veliko naredi.
Upam,da si nosečka.
Lahko narediš test,če misliš da si

(odgovor članu alekasandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2006 20:39:41   
andreja2000
user posted image Pomoje je tudi najbolje,da narediš test in s tem izključiš vse dvome.Možno bi res bilo,da siuser posted image ,kljub user posted image ,saj ne bi bila prva,ki bi bila user posted image ,kljubuser posted image .
Držim pesti,da si srečka user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 11:53:23   
mala zirafa
Aleksandra, veš da sem na podobnem kot ti.M sem dobila včeraj, čez noč je je blo še kar, danes pa je vse bolj rjavo, kot pa rdeče.Ker ponavadi moram drugi dan nosit dvojne vložke, tokrat pa mi jih ni treba.Bog ve kaj je touser posted image
vsekakor tudi če bi bla v tem primeru noseča kakršna koli krv. ni ok.tako da, ne vem več kaj si mislit.kaj pravte ve?
Vgnezditvena je samo par kapljic.naj kljub temu testiram, nikoli pa se ne ve.
Upajmo skupajuser posted image !

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 12:02:30   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že brala na forumu,da so imele punce celo dvakrat in več user posted image .V nekaterih primerih se je res slabo kočalo,so pa take ,ki so rodile popoloma zdravegauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 12:31:32   
Sonček28
 Jaz imam zmeraj ful apetit, kakih par dni pred user posted image . Te dni jem kot zmešana. Pa zadnje čase imam ful napeti trebuh pred user posted image . Po mojem je psiha, pa želja po otroku. Upam, da je user posted image .
Veliko srečeuser posted image !

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 14:19:45   
kovanec
Res ne morem verjet, da se danes tudi nekdo spopada z isto težavo kot jaz. Danes zjutraj sem dobila user posted image  , in pred niti ne 1 uro sem videla da nimam  nič, minimalno krvavi(rjavi izcedek). Zjutraj pa sem imela občutek,kot da bi imela neko utež na jajčnikih (bolečina) in vsake toliko mi je tudi slabo.
Druga moje user posted image  so zelo kratke in švoh.

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ko otrok riše
m_m

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (29%)

okaram, česa ni lepo narisal (2%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (2%)

narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (3%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (64%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (1%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!