|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija-zanositev
6.2.2006 13:47:42   
manjadol
Dober dan!
Prosim za pomoč oziroma mnenje, če se je kateri zgodilo kaj podobnega. Imam zelo redno menstruacijo na 26-28 dni.
6. januarja sem imela menstruacijo, 26. januarja sem imela 3 dni rahlo krvavitev, prsa so me močno bolela, bila sem napihnjena, kar bi lahko bili znaki vgnezditvene krvavitve (če bi zanosila ok. 20.1.).
3. februarja sem spet začela krvaveti, a s komaj opaznim, rjavim izcedkom, ki je trajal 3 dni. Včeraj, 6. februarja sem dobila močno, bolečo menstruacijo. Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi tako dolgo trajalo do prave krvavitve. Torej ne morem biti noseča. Ampak danes zjutraj mi je v trenutku postalo slabo in sem bruhala, kar se mi tudi nikoli ne zgodi. Tudi zgaga me peče. Sicer vem, čemu služi in kaj pomeni menstruacija, a me vseeno zanima, če je katera imela močno krvavitev, pa je bila kljub temu noseča? Ne vam, ali naj opravim test. Seveda se mi zdi nemogoče in se sama sebi zdim neumna, a nekateri znaki kažejo na nosečnost. Najlepša hvala! manja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija-zanositev
6.2.2006 15:09:45   
borci
nekateri znaki res kažejo na nosečnost. samo ta menstruacija. ne vem. je pa moja sestra 1x rekla da je njena sodelavka do približno tretjega al celo četrtega nesca nosečnosti imela normanlno menstruacijo in sploh ni vedla da je noseča. tako da ne ve, možno menda je, tako da opravi testa al pa se naroči pri ginekologu na pregled oz. oboje. lp barbara

(odgovor članu manjadol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 15:11:01   
bskrle
Pokliči ginekologinjo.

(odgovor članu manjadol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 15:13:50   
*Karmen*
Manjadol!

Možno je vse, čeprav je v tvojem primeru nosečnost malo, malo, malo... verjetna. Lahko pa da se je prejšnji mesec kaj "prijelo" in se sedaj odplavilo z menstruacijo. Nekakšen mali ss. V tem primeru bi bili tisti mali vmesni krvavitvi lahko vgnezditveni. Mislim, da je to bolj verjetno, kot pa da si še vedno noseča. Čeprav je pri meni tako, da imam take mini rjavkaste izcedke, ko imam ovulacijo. Ne sicer vsak mesec ampak se pa tudi zgodi. Manja, mislim, da je v vsakem primeru (glede na to kar se ti je zgodilo) rezultat vzpodbuden, zato v naslednjem ciklusu kar veselo na delo user posted image .  Se splača user posted image ! Pa poročaj kako se bo stvar odvijala! LP

(odgovor članu manjadol)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 16:29:05   
lelaval
Ne bi te rada strašila, ampa mislim, da boprej to, kar je rekla zigkar ss.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 20:26:39   
Anonimen
Tudi meni se je zgodilo enako. En dan mi je bilo tako zelo slabo, da sem bila cela bleda, bruhala sem, potem pa naslednji dan dobila tako močno M, kot že dolgo ne, pa še prehitro je prišla za nekaj dni. Vse mi je bilo zelo čudno, a sem potem prišla na misel, da je mogoče to bil ss. No, naslednji mesec pa sem že zagledala user posted image , tako da brez panike.user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 23:49:39   
KODA
Najbolj sigurno boš ugotovila če si noseča,če greš dat kri za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 13:32:59   
biba 1
Vsekakor naredi test, če si v dvomih. Ne bi te rada strašila, ampak lahko bi bila izvenmaternična nosečnost. Pri meni je bila.

Srečno!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2006 13:56:59   
Naja30
Samo če imaš izvenmaternično, menda ful boli?user posted image

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2006 22:03:13   
biba 1
Mene ni najprej nič bolelo, potem ko me  je en G bolj grobo pregledal pa me je začelo v jajcevodu kar precej boleti. To, ko pravijo, da boli, res baje grozno boli, če ti, zaradi takšne nosečnosti jajcevod poči; in ko je nosečnost že tako daleč, da ji jajcevod postaja premajhen; če poči, nastopijo neznosne bolečine in je tudi nevarnost izkrvavitve!

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2006 15:11:40   
manjadol
ojoj! Seveda bom naredila test, ceprav se je tale menstruacija koncno izkazala kot cisto obicajna, samo da traja ze malo dlje kot drugic. Tako, da mislim, da so bili znaki lazni. Seveda pa bom preverila!
Kako pa je bilo pri tebi (tudi krvavitev podobna obicajni menstruaciji)? Ali si vedela, da si noseca? Kdaj so odkrili izvenmaternicno nosecnost?
upajmo, da je vse ok. hvala vsem!manja

(odgovor članu manjadol)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?