|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija??
19.9.2007 14:01:02   
Anonimen
da vam opišem situacijo...

17.8. se dobila nekak rjavo-rdeć izcedek(pre hitro),ki je trajal vse do 28.8., ko bi naj začela z novo tablico tablet. ta dolg izcedek mi ni bil niti najmanj všeč, zato sem se odločila, da dokler ne grem do G(naročena 10.9) ne bom jemala tablet. pa me je šokiralo, ko sem 4.9. opazla krvavo-rjav zmazek na hlačkah nato kar močno krvavitev in naslednji dan še par milimetrsko kepico in ceramonije je bilo konec.
sumla sem da bi lahko morda zanosila (ali ss) saj sem zadnje čase pridno pozabljala na tablete... (packa, saj vem), pa je g rekel da nosečnosti ne vidi. Toda o kepici pa se nisma uspela pogovirit, ker je imel v ambulanti res pravo zmešnjavo.

tablete bi naj začela spet jemat ko prideuser posted image , pa ne vem niti kdaj jo naj pričakujem, ker sem v dvomih na kaj naj gledam kot na zadnjo user posted image .??
v tem ciklusu tudi ne izključujema z mojim srčkom user posted image , saj se v bistvu ne greva "pazi". v primeru da bi res postala user posted image  - na kaj naj gledam kot na user posted image  in kdaj jo naj pričakujem oz. nepričakujem.

moram pa še povedati da me jezijo PCO jajčniki in sem že razmišljala da KT sploh nebi več jemala,da na koncu ko se bi fiksno odločila za bebo ne bi imela takih problemov kot mnoge tukaj gor, se bi prepustla bo ali ne bo. 

zamima pa me tui, kdaj ginekolog vidi morebitno nosečnost, in je možmo da sem nevede že med user posted image , česa mi G ni potrdil, ker morda še ni mogel???

se opravičujem za nastalo zmedo in prosim za vaše mnenje glede na vaše izkušnje

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija??
19.9.2007 14:14:30   
Anonimen
zakaj pa ne nardiš testa za vsak slučaj?

nosečnost naj bi videla šele tam okrog 7-8 tedna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 9:24:20   
bela lilija
saj sem razmišljala o tem...

sam bi še raje kak teden počakala, pa če user posted image  ne bo bom nato nared test.

ker sem bila v bistvu kr malo žalostna ko je G rekel da user posted image  ne vidi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 9:30:09   
Anonimen
saj nič ne izgubiš, če nardiš test ...  boš vsaj 100 %, da si user posted image

kupi takega bolj poceni - npr. BC, ki je cenej od npr. CB.

vsaj ne boš v dvomih. do določenega tedna G tud ne more videt ali je user posted image  al je ni.

jaz bi nardila test, da bi se pol še 1x naročila v primeru + na prvi pregled v nosečnosti.

(odgovor članu bela lilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 10:03:40   
gajka
Meni ni najbolj jasno, a si želiš biti user posted image , ali želiš jemati KT, ki to preprečujejo. user posted image  
Če misliš, da bi utegnila biti user posted image , naredi test.
user posted image  pa lahko zamuja tudi zaradi porušenega hormonskega ravnovesja zaradi prenehanja s KT. Jaz sem prvo user posted image  po prenehanju rednega jemanja KT čakala 2 meseca in pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 11:03:39   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pa še povedati da me jezijo PCO jajčniki in sem že razmišljala da KT sploh nebi več jemala,da na koncu ko se bi fiksno odločila za bebo ne bi imela takih problemov kot mnoge tukaj gor, se bi prepustla bo ali ne bo. 

Jaz bi glede tega dodala samo to, da tabletke niso edini krivec za težave. Jaz jih nikoli nisem jemala, niti imela kakršnekoli druge zaščite, pa so bile kljub temu težave. Če težave mislijo biti, pač bodo.

Ne razumem pa te čisto natančno ali hočeš user posted image ali nočeš. Res deluješ nekam zmedeno. O tem moraš biti 100% prepričana, da hočeš, ker kasneje pošiljke več ne moreš vrniti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 11:19:54   
TamaraJ
Ja, strinjam se z ostalimi puncami. Najprej se odloči, kaj bi. Če želiš otroka, potem prenehaj z jemanjem KT. Silvya je napisala, da paketa ne moreš vrniti. Res ga ne moreš. Pa ne samo to. Popolnoma mu moraš posvetiti svoje življenje. Vsaj prva leta.
KT in user posted image  pač ne gresta skupaj.
Mislim, da med  user posted image  še nisi in, da je bil vse skupaj odziv telesa na zmešano ravnovesje hormončkov. Ginekolog bi na UZ načeloma moral videti spremembo. razen, če ni vse skupaj še na zažetku

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 12:31:23   
Anonimen
no, v bistvu si želim "paketka, ki ga ne moreš vrniti"

bila bi vesela če bi stopla med user posted image , prav tako mojuser posted image .

sam sem res zmedena, ker ne vem kako naj gledam na tisto krvavitev na začetku meseca.    
in s testom ne bi rada prehitevala.

kt pa sem pustila ker sem sumila da sem zanosila, pa ker vem in se zavedam da v taki situaciji bolj škodijo kot koristijo.
vedno pravim, v kolikor se kaj prime nočem na kakršni koli način škodovat razvijajoči pikici, še najmanj pa z kakršnimi koli tabletami.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 10:59:45   
Anonimen
alo, če še sploh katera bere to...

spomnila sem se da sem imela ob tisti krvavitvi (4.9) grozne bolečine, tako da sem še vročino dobla.

po test še nisem hodla. jaz še kar (ne)čakam na user posted image ... ker če štejem to kot M, potem še ima čas, če je pa ne štejem, pa mi zamuja...

bomo vidli kaj bo iz tega. tudi user posted image  se ne bi branla   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 11:09:25   
Anonimen
Test, hitro, pa poročaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2007 11:09:28   
beyba
Nekaj let nazaj sem jemala KT, Kljub temu da sem tabletke jemala REDNO VSAK DAN, sem po petih mesecih jemanja KT zanosila. V 22 tednu sem šla delat splav, ker z otrokom ni bilo vse ok-oz. so mu dali 1% možnosti da se rodi zdrav!

Tako da bejba ne se ****, pa jemlji tabletke skoz (že tako imaš 0,01% možnosti da zanosiš) če nočeš nosečnosti, če pa si tega želiš, jih nadomesti s tifolom. Če pa tvoj srči ne ve kaj bi, se pojdita rusko roleto on pazi, in se izgovarjajta na kar bo pa bo. ..

Bodi odgovorna....  v nasprotnem primeru nisi zrela za otroka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2007 12:51:41   
TamaraJ
Se strinjam z beybo. Vzemi si premor po jemanju KT, saj si mora telo opomoči. Ne delaj neumnosti inče si res želiš dojenčka, potem prenehaj s KT in vsaj dva meseca pazita. Ne tvegaj UPN-ja ali še huje, da je z otročkom karkoli narobe. Že tako je tega sranja preveč!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 13:32:04   
Anonimen
no... javlam da user posted image  še kar ni...  

sem včeraj delala test pa ne vem ravno je I (-)ali II(+) ? 

tako da čakam še kakšen teden, če je ne bo test ponovim in v vsakem primeru pokličem G in se naročim.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2007 15:35:19   
Anonimen
vsem ki ste v pričakovanju user posted image , držim  pesti in navijam za vas    user posted image         user posted image

tistim ki ste že user posted image , veselih user posted image   in zdravega user posted image ,

sama pa vam javlam, da sem pozno zvečer opazila svetlo rozo obarvano sluz na papirju.  in po user posted image še nekaj "krvi" v nitkah.   danes pa nič, samo špika me po jajčnikih.  zdaj po enem pa po drugem.   že nekaj časa nenehno hodim na wc  in se počutim napihnjeno, občasno me popade kakšna slabost (ki je sicer lahko posledica živčkov).

ne vem, upam samo ,če je to zdaj user posted image , da se zjutraj vlije, če ni pa da zagledam user posted image , ker  sem že čist zmešana. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?