Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 2.6.2009 20:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Takoj po končani čišči sem imela ovulacijo,nato menstruacijo, ki je še zdaj redna, skoraj 12 mesecev po porodu.
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 7:42:22
|
|
|
|
karmen83
|
Prvo sem dobila 7 mesecev po porodu, potem pa so bile kar redne, mogoče kak dan zamika, ampak redno, tako kot pred nosečnostjo.
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 10:48:50
|
|
|
|
Pupka
|
dva dni po čišči sem dobla prvo menstruacijo in od takrat mam redno. mogoče en dan sfali
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 14:09:56
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka dva dni po čišči sem dobla prvo menstruacijo in od takrat mam redno. mogoče en dan sfali Enako, le drug cikel mi je zamujal za 20 dni, vsi ostali cikli točno, kak dan gor ali dol.
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 15:06:35
|
|
|
|
moyca
|
jaz sem M dobila 6 mesecev po porodu. zdaj imam šele drugo, vmes je blo pa samo 23 dni... še to: a je to normalno, da je menstruacija po porodu fuuuuul močna? ker mi že 5 dni dobesedno lije ven
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 15:43:13
|
|
|
|
fusia
|
Jaz sem jo dobila šele cca eno leto po porodu. Bila je takoj potem redna, samo veliko veliko močnejša kot pred nosečnostjo. Ali je to normalno? Jaz sploh nisem bila navajena na take količine krvi in se mi je kar dvakrat zgodilo, da mi je premočilo. Prej pa nikoli v življenju. Komaj sem utegnila menjavati vložke
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 17:18:27
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz imam količinsko enako, kot pred nosečnostjo
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 20:38:39
|
|
|
|
moyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia Jaz sem jo dobila šele cca eno leto po porodu. Bila je takoj potem redna, samo veliko veliko močnejša kot pred nosečnostjo. Ali je to normalno? Jaz sploh nisem bila navajena na take količine krvi in se mi je kar dvakrat zgodilo, da mi je premočilo. Prej pa nikoli v življenju. Komaj sem utegnila menjavati vložke meni se isto dogaja! na 3 ure moram menjat največje tampone kar jih obstaja pa fulkrat mi premoči:( a je pol M skoz ostala tako močna ali se je čez čas uredilo? Ker jaz tud nisem navajena takih količin krvi
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 3.6.2009 20:41:32
|
|
|
|
Taddy78
|
Sin bo star že 3.5let, pa se mi še ni uredila. Sicer je v tem času samo 1 mesec ni bilo, drugače pa enkra pride prej, drugič zamuja, jo pa imam nekje na 26-30 dan... prej sem jo imela vedno točno na 24dni, sedaj pač nosim vložke včasih že 2 dni prehitro Količinsko ostaja isto, prvi dan švoh, drugi in tretji dan malo bolj močna, četri dan še samo malo izcedka...
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 6.6.2009 14:46:58
|
|
|
|
wing
|
14m po porodu sem dobila prvo M. In me je že prav skrbelo, ker je tako dolgo ni bilo. Naslednje so bile še vedno neredne, ampak vsak mesec. So pa bolj blage kot pred P in brez vsakršnih znakov, napovedi...
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 6.6.2009 20:26:15
|
|
|
|
majči22
|
Sem 10 m po porodu. Imela sem jo do sedaj dvakrat, vendar ni točna. Drugič sem jo dobila po 43 dneh. Pred nosečnostjo na 31-34 dni.
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 8.6.2009 10:08:09
|
|
|
|
ronja
|
Po 1. porodu sem dobila m. po 6ih mesecih (kar je trapasto, ker sem takrat še polno dojila na manj kot 2 uri - mala je bila skoz priklopljena...), potem sem imela 3 m. na 44 dni - ta4. bi bila pa že na 28 dni, če bi bila, pa je ni bilo in imava zato doma še eno . Zdaj po 2. porodu še nisem dobila m., niti si je nič kaj ne želim (seveda tudi zdaj še polno dojim, samo res pa da zadnje 2 noči ponoči ni treba), imam pa občutek, da bo prav kmalu prišla (pa prav nič je ne rabim)...
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 8.6.2009 11:25:24
|
|
|
|
tejči28
|
Hvala za odgovore.Pred porodom sem jo imela redno na 28 dni,drugo sem dobila po 32 dni.Imam pa tudi jaz zelo močno,kar lije ven,pred porodom ni bilo tako.Tudi jaz komaj menjavam tampone,pa še premoči.Kdove,zakaj je tak.
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 4.7.2009 17:19:51
|
|
|
|
TeBo
|
Mene pa zanima ali ste vse, ki ste tako kmalu dobile redno menstruacijo redno in polno dojile ali ste tudi dodajale umetno mleko? Kolikor vem, se pri dojenju menstruacija pojavi dosti kasneje kot pa če se dodaja tudi umetna hrana?
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 8.7.2009 13:21:26
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz sem polno dojila skoraj 7 mesecev in sem prvo menstruacijo že dobila naslednji mesec,ko smo spustili obrok dojenja zaradi kašice.Dobila sem jo 8 mesecev po porodu.Dve na 34 dni,tretjo pa še čakam.
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 9.7.2009 11:35:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Men se še zdej uravnava. Sm mela M najprej na 36 dni zdej jih mam na 32 dni
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 11.7.2009 14:58:43
|
|
|
|
bjondi
|
Po prvem porodu sem jo dobila en teden zatem ,ko sem nehala dojit to je bilo po 15-ih mesecih...
|
|
|
|
RE: menstr.cikel po porodu,kdaj se vam je ure... 11.7.2009 20:30:54
|
|
|
|
mihi78
|
Novembra rodila, januarja dobila 1M. Teče pa še vedno v potokih!
|
|
|
| Stran: [1] |
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!