žarnica
|
Ker že v 1.nosečnosti nisem bila zadovoljna s svojim G (vedno je bilo vse OK,karkoli sem pojamrala, sem komplicirala, bila 3 dni v bolnici-potem mi ni dal niti dneva bolniške-delam pa v vrtcu),... sem rekla,da ko bom naslednjič noseča,se bom prestavila.Pa sem še vedno pri njem. Res mi je najbližje (5 minut z avtom), lahko grem sama,... Samo zdaj,v tej nosečnosti,sem pa res boga, najprej krvavitev,potem slabosti, sedaj hudi krči. Sicer sem že 5 tednov doma (nevem kaj mu je,da mi kar predpisuje bolniško), pa še vedno ne dobim pravega odgovora od njega. Ker je bilo prvič vse vredu, pričakuje oz.je 100%,da bo tudi tokratna nosečnost vredu potekala,brez kakršihkoli problemov. Tisti dan,ko sem krvavela,me niti pregledal ni . Nevem, nekako mu ne zaupam. Že prvič sem šla na samoplačniški UZ k priznanemu G v MB, da sem se prepričala,če je res vse vredu. Povejte mi, kako je torej z menjavo ginekologa? Najprej pokličem k tistemu, ki bi si ga na novo izbrala,če me sploh vzame? In kaj potem? Upam,da mi bo katera znala svetovati,ker sem že čist živčna.
|