|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava ginekologa
12.3.2008 11:22:37   
romy27
pozdravljene,

sem v 26.tednu in zelo nezadovoljna s svojim ginekologom.Rada bi ga menjala pa me je strah to narediti sredi nosecnosti.

kaj je katera od vas imela podobno situacijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava ginekologa
12.3.2008 11:39:25   
Anonimen
Katerega pa imaš in kje?

(odgovor članu romy27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 12:25:33   
jajula
glede na to da je pred tabo še kar nekaj nosečnosti in ravno na koncu je pregledov vse več, bi ti predlagala, da ga zamenjaj, če je res kriza..sicer pa bo tvoj novi ginekolog pogledal tvojo materinsko in tvoj karton in mu bo o tebi lih tok jasno kot tvojemu zdajšnjemu ginekologu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 12:27:17   
Anonimen
Nisem imela istega problema, sem pa na začetku zamenjala user posted image , se pravi v 7 tednu. Punca če ti ni všeč ga zamenjaj, ni važno v katerem tednu si. Ker če te dela žalostno in vprašljivo ni to dobro niti zate in ne za otročka. Nič ne more iti narobe če zamenjaš G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 13:22:18   
sazi
jaz sem G zamenjala po koncu nosečnosti in mi je ZELO ŽAL, da tega nisem storila med nosečnostjo - sicer ni nič narome, ampak zdajšnja G je tako fajn, prejčnji me je pa med nosečnostjo čisto razočaral

če nisi zadovoljna, čimprej zamenjaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 13:45:54   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem imela istega problema, sem pa na začetku zamenjala user posted image , se pravi v 7 tednu. Punca če ti ni všeč ga zamenjaj, ni važno v katerem tednu si. Ker če te dela žalostno in vprašljivo ni to dobro niti zate in ne za otročka. Nič ne more iti narobe če zamenjaš G.

Isto sem naredila jaz in sem zelo zadovoljna s sedanjo G.user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 13:51:13   
žarnica
jaz sem ga menjala v 11. tednu  nosečnosti. Preprosto sem mu napisala mail,če bi lahko bila njegova pacientka, je odpisal,da ni problema. Sem dobila datum za pregled in sva se tam naprej pogovarjala. Sicer me je vprašal katerega G sem prej imela in kako to,da sem prišla k njemu,to je bilo pa tudi vse.

Sem imela pa potem problem z bivšim G,ki ni hotel poslati kartoteke temu novemu. Šele čez dva meseca sem šla potem osebno do njegove ambulante in mi je sestra v roke vročila karton- kao da ga je imela že itak pripravljenega,da ga pošlje.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 13:53:46   
MikyMiska
Pozdravljena!

Ej, to pa je, kot bi samo sebe poslušala...tako, da če le lahko, pojdi k drugemu G...in valda, da ga lahko menjaš tudi med nosečnostjo-nekatrei trdijo, da ga ne moreš, pa ga LAHKO!

Jaz imam trenutno takšno situacijo, da sem na koncu nosečnosti in postajam vedno bolj nezadovoljna z svojo G, tako postaja nadležna, da razmišljam o tem, da k njej sploh več ne bom šla na pregled, samo še na CTG v kliniko. Nič se ne bat, premisli pa se odloči. Takšni koraki so ponavadi rešitev, ne pa napaka, kot se zdi na prvi pogled. Ker če imaš ti občutek nezadovoljstva, verjetno sam od sebe ni nastal, torej, le pogumno!

pa-pa

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 14:01:21   
2suzika7
Jaz sem prav tako imela probleme s svojo G in sem se presedlala k drugi, nekje okoli 12 tedna. Tudi meni je žal , da tega nisem naredila že prej, že v prvi nosečnosti!!! Zdaj je pa superuser posted image . Vse se lahko zmenimo, za vse si vzame čas in nikoli se ji ne mudi(vsaj pokaže ti ne) in nikoli ji ni nihče odveč...
ZAMENJAJ, čimprej!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 14:33:37   
Mandek
Jaz sem v 8. tednu in sem prejšnji teden, po prvem pregledu, mnejala ginekologa. Razlog pa ni bil v tem, da bi bila nezadovoljna s svojo G ali z osebjem, ampak enostavno nimam časa čakati od osmih zjutraj do treh popoldan pri G. Imam službo in študiram obenem, tako da ni šans. Sem se pa prestavila na privat in komaj čakam na pregled.
Seveda lahko storiš, če želiš. Ginekolog je že sam po sebi takšne vrste zdravnik, da bi moral biti topla oseba, ne pa da se nasaja in stresa slabo voljo. Držim pesti, da izbereš fajnegauser posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 14:55:09   
Zofy
Jaz bo ti samo priporočila, da preveriš, če te bo tisti G h kateremu nameravaš, vzel, saj je zaradi domnevnega baby booma kar gužva, (vsaj v Lj) in G neradi sprejemajo nosečnice. Tako sem jaz slišala, zato priporočam, da prej preveriš. Zamenjaš pa pol seveda lahko brez problemauser posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 16:55:17   
Naja30
Če si zelo nezadovoljna z zdajšnjim, ga kar zamenjaj. Proti koncu je vse več pregledov. Pa da se boš ti bolje počutila, saj to je najpomembneje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 17:37:03   
anita goitan
Jaz sem tudi menjala ginekologa in sicer v 16.tednu, sedaj pa šele čakam na 1.pregled pri novi ginekologinji, pač enostavno sem ji mail poslala, opisala sem ji situacijo, pa mi je odpisala nazaj in me naročila na posvetovalnico. Kar pogumno menjaj!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 18:36:11   
romy27
zofi: imas prav, pravkar sem se pozanimala in nova ginekologinja me lahko vzame sele oktobra..prvo zato ker je vse polno, drugo pa nocejo vzet nosecnice, ker pravijo da je bolse ce nosecnost dokoncam pri svojem ginekologu..user posted image

mah, bo treba potrpet, hvala vseeno vsemuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 18:38:39   
Majuska
Tudi jaz nameravam menjat ginekologa, pa sem v 20. tednu. Moja G me je zelo razočarala, na zadnjem pregledu sem čakala skoraj 4 ure, da sem prišla na vrsto, čeprav so obljubljali vse sorte ... Ponekod so mi rekli, da med nosečnostjo ne moreš kar menjat, ampak bom še poskusila. Ne smemo se kaj vdati v usodo!

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 19:04:15   
anita goitan
Punce če ste iz okolice KR-lahko potrdim da za Kr porodnišnico ni panike, se da menjat.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2008 19:11:43   
sončika84
tudi jaz sem menjala ginekologa,v 7.tednu nosečnosti. Pa ne, da nisem bila zadovoljna s prejšnjim(pravzaprav je bil ful fajn), ampak,ker sem se preselila iz enga konca slovenije na druzga. in sem la osebno v ambulanto,povedala,kako je in je rekla, da ni problema,mi že takoj dala datum in mi rekla samo,da naj pokličem kjer sem bla prej,da pošljejo mojo kartoteko(ampak je niso teli in ni blo nič narobe,mi je odprla novo). a ti si šla osebno vprašat al si to po telefonu? Probaj vprašati še kje drugje,pa idi osebno,ker je mal boljše, pa še mal pojamraj zraven. nekje te bojo že vzeli,ker to res ni dobro,da si tko nezadovoljna s svojim G. Držim pesti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
24.8.2009 11:07:45   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

prosim za pomoč... imam ginekologinjo, s katero resnično nisem zadovoljna. noseča sem devet tednov. enkrat sem bila pri njej, prejšnji teden a mi ni pregledala ničesar, razen da je naredila uz. danes pa sem klicala na ginekološko v ljubljani, da zamenjam g in so mi rekli, da med nosečnostjo ne morem, ker na prvem pregledu moja g pobere ves denar, ki me med nosečnostjo pripada... kaj storiti... prosim odgovor čim prej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.8.2009 11:27:23   
ZmajTolovaj
MLADAMAMICA, imaš ZS.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.8.2009 12:01:45   
MLADAMAMICA
hvala zmajtolovaj... bistvo je, da se mi g. posveti toliko, da vidi da je vse ok... nič drugega ne potrebujem... hvala ti za informacije

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.8.2009 12:13:25   
3Sonček3
Pozdravljena mlada mamica!

Tudi jaz s svojo ginekologinjo nisem bila zadovoljna vendar sem jo lahko brez težav zamenjala (ker takrat še nisem bila user posted image ). Kako pa je s tem med nosečnostjo pa tole prvič slišim, bom se probala kaj pozanimati pri svojemu ginekologu pa ti sporočim. Ampak v vsakem primeru, če se ne počutiš dobro pri izbranem ginekologu vstrajej na tem da ga zamenjaš. Velik sreče pa ti sporočim ko kaj zvem.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.8.2009 12:52:31   
MLADAMAMICA
Hvala sonček... res bi rada zamenjala ginekologa, bojim se da bi mi bilo kasneje žal. Sem full občutljiva, na njo se pa ne moem zanest. Sporoči ko kaj zveš. V naprej se ti zahvaljujem

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?