|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava ginekologa
8.1.2007 8:42:20   
bačko
Rada bi zamenjala svojo G.Ko sem bila na merjenju NS mi je dr.Babnik povedala, da imam manjšo pregrado v maternici in me je vprašala če mi tega moja G ni povedala.Jaz sem o tej pregradi prvič slišala.Zelo sem razočarana nad svojo G in bi jo zamenjala.Ali katera pozna moškega G, ki je uredu in ti tudi vse pove?Pa naj bo iz Ljubljane.Moškega pa zato, ker sem slišala, da se veliko bolj temeljiti pri pregledih kot ženske.
Hvala že v naprej!

Pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava ginekologa
8.1.2007 8:46:47   
CUKRČEK
to je pa čisto relatino...to, da so moški bolj "pedantni". Jaz sem imela enega starega dedca za G in mi je tako najedal, da je kar groza. Poleg tega mi ni čisto nič povedal med nosečnostjo. Samo nekaj na hitro pogledal in to je bilo vse.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 8:57:52   
*maja
Jaz sem menjala G približno eno leto nazaj, ker sem imela stare G polh kufer ko je kar naorej nekaj komplicirala in paničarla, tako da sem ša k Dr. Tataloviču in je naravnost super. Sem imela pred novim letom pri njem tudi NS in sem bila zelo zadovoljna pa tudi drugače je zelo v redu. Ima pa ordinacijo na Viču.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 16:34:09   
anckabancka
Jaz imam dr. Franjiča in sem zelo zadovoljna. Sploh če ga primerjam s prejšnjo ginekologinjo. Ni ne vem kaj zgovoren, ampak ga pa vprašam še kaj in mi vse pove.

Pa še rok poroda mi je točno izračunal. Rodila sem točno na rok!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 16:40:30   
ronja
Niso vedno moški bolj temeljiti, jaz imam ravno obratne izkušnje... In to med user posted image ...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2007 8:40:37   
bačko
Po eni strani ni nujno da je ravno moški, važno da je tak G ki ti pove vse kar te zanima in če je kaj narobe s teboj da ti tudi takoj pove.Moja mi na prvem ginekološkem pregledu ni povedala nič.Niti koliko sem noseča, koliko je plod velik.....uglavnem nič.Samo vprašala me je če jem folno kislino in če bom šla na NS in da pri njej ne bom dobila bolniške.Pač meni se ne zdi uredu G in zato bi jo zamenjala!
Lep dan vsem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?