|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meni pa dol visi za fuzbal
13.6.2010 21:54:25   
TomTaylor
A se še kateri isto dogaja? Prav mrzim vso to evforijo, edina dobra stvar, ki jo imam od fuzbala je ta, da je mož doma, pa da je hladilnik poln pira.... Ob poletnih večerih se mi blazno prileže mrzu pir in moška družba na kavču. No, tolk od fuzbala.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meni pa dol visi za fuzbal
13.6.2010 22:07:42   
emica2008
jaz pa boljša polovica tud ne marava fuzbala gledat, no sploh nobenga športa ne gledava........baje, da sva čudna user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2010 22:09:45   
BabyKitty
Meni je fuzbal milo rečeno dolgočasen... Moj pa gleda samo "naše" pa še to ni kakšnih večjih težav če kaj zamudi user posted image na srečo... user posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2010 22:27:38   
zmajaz
Meni pa ne samo, da mi je za fuzbal vseeno, ampak mi gre kar pošteno na živce. Že ko samo slišim zvok nogometnih navijačev na TV-ju mi grejo kar lasi pokonci. user posted image  Moj pa itak rad gleda skor vsak šport - samo noben drug mi ne gre tako na živce kot nogomet. HB, da vsaj ni tako obseden z njim, da bi hotel čisto vsako tekmo gledati - pač tiste, za katere predvideva, da bodo dobre.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2010 22:55:14   
Anonimen
TT, če te potolažim, tudi meni dol visi za nogomet. In kar je še boljše: tudi mojemu dol visi za nogomet.

Sem se pa kljub nogometnemu nenavdušenju vseeno nasmejala temu komentarju: http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042366376

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2010 23:12:19   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Sem se pa kljub nogometnemu nenavdušenju vseeno nasmejala temu komentarju: http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042366376

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 7:20:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2010 7:25:51   
kaya2007
tudi meni je popolnoma vseeno za fuzbal in imam verjetno kar srečo, da ga tudi moj ne gleda...ne bi pa imela nič proti, če bi šli kakšno "hudo" tekmo pogledat v kakšen lokal na prostem, ampak to čisto tako, zaradi druženja, se ne bi sekirala, če jim TV sploh ne bi delal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2010 8:32:59   
mojamura
jaz pas sem fifa world cup freakuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2010 8:35:47   
marijaa
No nas je že več, ki nam za fusbal dol visi,moj pa je čisto evforičen, od včeraj dalje še bolj, no meni tudi za pivo, mi je ugabno in ga nikoli ne pijem.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2010 8:35:56   
noranate
boli me za fuzbal, pa mojga tud.  včasih ga edin rad zaigra z otroci na travi, kar se zgodi mogoče 3x na leto. Nas pa od časa do časa hčera razsvetli z  rezultati, češ "če naju slučajn zanima" user posted image .
Je pa včeri prišla babi na kofe in kriči, že ko je izstopala iz avta: "zmagali smo, zmagali smo..." user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2010 9:31:51   
mayci
Tudi midva z najdražjim se ne zanimava za nogomet..user posted image Včeraj sem proti koncu tekme samo toliko prižgala tv, da sem videla rezultat in to mi je čez glavo dovolj..user posted image  

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2010 9:33:48   
Nenya
HB visi dol in meni in mojemu user posted image , vsaj za fuzbal. Mojga včasih zanima kakšno kolesarjenje, drgač pa ni sport freak in gremo rajš med tekmami ven, je vse lepo opustelo, ker vsi noter buljijo v TV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2010 9:48:56   
mojamura
kdor ne skače ni sloven'c hehehe

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2010 17:12:29   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
A se še kateri isto dogaja?

Verjetno se kateri...in celo glej glej...tudi kateremu user posted image Pri fuzbalu mi nikol ni blo jasno..zakaj pač enostavno ne dajo vsakmu igralcu svoje žoge, namesto da se vsi podijo za eno user posted image user posted image user posted image SIcer iskreno priboščim našim srčnim fantom, in general pa mi dol visi za ta šport. Rajš kakšno dobro knjigo vzamem v roke user posted image

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2010 17:38:49   
ronja
hahahaha! Meni je bilo smešno, ko mi je pred 1 mesecem lubi rekel, da ma poln kufer tega fuzbala, da komi čaka, da bo konecuser posted image . (pač ni frik na fuzbal, pri nas je basket:).

Sicer me ne moti, vse v smislu: "if it makes you happy it can't be that bad!" In ker pač on ne teži nekaj z njim, mi sploh ne more it preveč na jetra. Tekmo slo-alž sva pa vseeno gledala prek neta - tako na pol. Jaz sem prižgala ravno tik pred golom, hehe, tako da sem po njegovo zaslužna zanjuser posted image .  Sicer pa res nismo na fuzbal pri nas, tako da ni problem.

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2010 22:25:49   
nejcko
Meni načeloma tudi dol visi za fuzbal, navijam sicer za naše, itak, ostalih pa ne poznam.
Sem pa čist not padla v nalepke (zbira jih sicer mulc, ampak so mati čedalje bolj aktivni, haha), tako da sem danes celo mulca (ali pa sebe user posted image ) peljala pred Lepo žogo na menjavo. user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2010 22:39:22   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Meni načeloma tudi dol visi za fuzbal, navijam sicer za naše, itak, ostalih pa ne poznam.
Sem pa čist not padla v nalepke (zbira jih sicer mulc, ampak so mati čedalje bolj aktivni, haha), tako da sem danes celo mulca (ali pa sebe user posted image ) peljala pred Lepo žogo na menjavo. user posted image user posted image

Moja dva sta ze napolnila album. zdaj ko je treba rezultate noter vpisovat, ga ne najdeta.... pa ni panike; album je bilo treba napolnit, da dete ne bo cudasko v soli. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2010 8:13:27   
kalbo
Jest grem pa stavit, da vsaj pol decov, ki so bli omenjeni tu kot tisti, ki jih nogomet ne zanima, to samo reče, da zadovolji svojo mrzimfuzbal ženo.

Nogomet je najpomembnejša postranska stvar na svetu in naša mala državica je prisotna na najpomembnejšem dogodku najpomembnejše postranske stvari na svetu. To ni kar tako. In ja, seveda gledam, moji ženi je pa bolj vseeno za okroglo usnje. Samo dostikrat sedi z mano in gleda in seveda postavlja nepomembna vprašanja user posted image .

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2010 11:56:28   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Samo dostikrat sedi z mano in gleda in seveda postavlja nepomembna vprašanja user posted image .

tko nekak tut midva funkcionirava ja, s tem, da si še pivo zraven delivauser posted image
...a nista dons eni dve "pomembnejši" tekmi na sporedu? (moram hladilnik nafilat)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?