Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 13.6.2010 22:07:42
|
|
|
|
emica2008
|
jaz pa boljša polovica tud ne marava fuzbala gledat, no sploh nobenga športa ne gledava........baje, da sva čudna
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 13.6.2010 22:09:45
|
|
|
|
BabyKitty
|
Meni je fuzbal milo rečeno dolgočasen... Moj pa gleda samo "naše" pa še to ni kakšnih večjih težav če kaj zamudi na srečo...
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 13.6.2010 22:27:38
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni pa ne samo, da mi je za fuzbal vseeno, ampak mi gre kar pošteno na živce. Že ko samo slišim zvok nogometnih navijačev na TV-ju mi grejo kar lasi pokonci. Moj pa itak rad gleda skor vsak šport - samo noben drug mi ne gre tako na živce kot nogomet. HB, da vsaj ni tako obseden z njim, da bi hotel čisto vsako tekmo gledati - pač tiste, za katere predvideva, da bodo dobre.
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 13.6.2010 22:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
TT, če te potolažim, tudi meni dol visi za nogomet. In kar je še boljše: tudi mojemu dol visi za nogomet. Sem se pa kljub nogometnemu nenavdušenju vseeno nasmejala temu komentarju: http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042366376
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 13.6.2010 23:12:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Sem se pa kljub nogometnemu nenavdušenju vseeno nasmejala temu komentarju: http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042366376
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 7:20:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 7:25:51
|
|
|
|
kaya2007
|
tudi meni je popolnoma vseeno za fuzbal in imam verjetno kar srečo, da ga tudi moj ne gleda...ne bi pa imela nič proti, če bi šli kakšno "hudo" tekmo pogledat v kakšen lokal na prostem, ampak to čisto tako, zaradi druženja, se ne bi sekirala, če jim TV sploh ne bi delal
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 8:32:59
|
|
|
|
mojamura
|
jaz pas sem fifa world cup freak
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 8:35:47
|
|
|
|
marijaa
|
No nas je že več, ki nam za fusbal dol visi,moj pa je čisto evforičen, od včeraj dalje še bolj, no meni tudi za pivo, mi je ugabno in ga nikoli ne pijem.
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 8:35:56
|
|
|
|
noranate
|
boli me za fuzbal, pa mojga tud. včasih ga edin rad zaigra z otroci na travi, kar se zgodi mogoče 3x na leto. Nas pa od časa do časa hčera razsvetli z rezultati, češ "če naju slučajn zanima" . Je pa včeri prišla babi na kofe in kriči, že ko je izstopala iz avta: "zmagali smo, zmagali smo..."
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 9:31:51
|
|
|
|
mayci
|
Tudi midva z najdražjim se ne zanimava za nogomet.. Včeraj sem proti koncu tekme samo toliko prižgala tv, da sem videla rezultat in to mi je čez glavo dovolj..
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 9:33:48
|
|
|
|
Nenya
|
HB visi dol in meni in mojemu , vsaj za fuzbal. Mojga včasih zanima kakšno kolesarjenje, drgač pa ni sport freak in gremo rajš med tekmami ven, je vse lepo opustelo, ker vsi noter buljijo v TV
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 9:48:56
|
|
|
|
mojamura
|
kdor ne skače ni sloven'c hehehe
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 17:12:29
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor A se še kateri isto dogaja? Verjetno se kateri...in celo glej glej...tudi kateremu Pri fuzbalu mi nikol ni blo jasno..zakaj pač enostavno ne dajo vsakmu igralcu svoje žoge, namesto da se vsi podijo za eno SIcer iskreno priboščim našim srčnim fantom, in general pa mi dol visi za ta šport. Rajš kakšno dobro knjigo vzamem v roke G
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 17:38:49
|
|
|
|
ronja
|
hahahaha! Meni je bilo smešno, ko mi je pred 1 mesecem lubi rekel, da ma poln kufer tega fuzbala, da komi čaka, da bo konec . (pač ni frik na fuzbal, pri nas je basket:). Sicer me ne moti, vse v smislu: "if it makes you happy it can't be that bad!" In ker pač on ne teži nekaj z njim, mi sploh ne more it preveč na jetra. Tekmo slo-alž sva pa vseeno gledala prek neta - tako na pol. Jaz sem prižgala ravno tik pred golom, hehe, tako da sem po njegovo zaslužna zanj . Sicer pa res nismo na fuzbal pri nas, tako da ni problem.
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 22:25:49
|
|
|
|
nejcko
|
Meni načeloma tudi dol visi za fuzbal, navijam sicer za naše, itak, ostalih pa ne poznam. Sem pa čist not padla v nalepke (zbira jih sicer mulc, ampak so mati čedalje bolj aktivni, haha), tako da sem danes celo mulca (ali pa sebe ) peljala pred Lepo žogo na menjavo.
|
|
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 14.6.2010 22:39:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Meni načeloma tudi dol visi za fuzbal, navijam sicer za naše, itak, ostalih pa ne poznam. Sem pa čist not padla v nalepke (zbira jih sicer mulc, ampak so mati čedalje bolj aktivni, haha), tako da sem danes celo mulca (ali pa sebe ) peljala pred Lepo žogo na menjavo. Moja dva sta ze napolnila album. zdaj ko je treba rezultate noter vpisovat, ga ne najdeta.... pa ni panike; album je bilo treba napolnit, da dete ne bo cudasko v soli.
|
|
RE: meni pa dol visi za fuzbal 15.6.2010 8:13:27
|
|
|
|
kalbo
|
Jest grem pa stavit, da vsaj pol decov, ki so bli omenjeni tu kot tisti, ki jih nogomet ne zanima, to samo reče, da zadovolji svojo mrzimfuzbal ženo. Nogomet je najpomembnejša postranska stvar na svetu in naša mala državica je prisotna na najpomembnejšem dogodku najpomembnejše postranske stvari na svetu. To ni kar tako. In ja, seveda gledam, moji ženi je pa bolj vseeno za okroglo usnje. Samo dostikrat sedi z mano in gleda in seveda postavlja nepomembna vprašanja .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?