|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene pa..
15.3.2005 19:39:30   
svizc
mene pa neki zanima:ups:
a imate bel gost izcedek po ovulaciji med ovulacijo. zato sprašujem ker ovulacija se mi je koncala ravno nekje danes pa je prišel danes tak goisti bel izcedek:ups::ups: tko da sploh ne vem kaj pa če se je zdej ovulacija začela ne vem vendar vem da sem jo imela:ups:a ma kera podobne težav
čauči vsem:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mene pa..
15.3.2005 20:01:11   
mujcek
Med O sem imela bolj prozoren izcedek, po O pa bolj belega in bolj gostega :)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mene pa..
15.3.2005 20:30:00   
Sisy
bel gost izcedek je lahko tud beli tok, ki pa se lahko pojavlja kadarkoli v ciklusu in je posledica hormonskih spremeb tako da brez panike, vse je ok!;)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mene pa..
15.3.2005 20:53:48   
Anitka
Med O je sluz vlečljiva in bolj prozorna, po O pa postane bolj bela, se bolj skupaj drži (bolj taka sirasta) in ni več vlečljiva, tako, da je to O.K.

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mene pa..
15.3.2005 21:00:49   
Skye
Tud mene nekaj po dolgem času zanima;)

Veš čas jemanja KT sem tud jaz mela večina ciklusa beli tok, odkar pa sem Kt nehala jemati pa je čisto izginil. Razen sluzi med O, nimam več nobenega izcedka.....kako je to pri vas punce?

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mene pa..
15.3.2005 21:03:12   
Pia73
Če bi se jaz po sluzi ali izcedku ravnala bi mislila, da nimam O, pa jo dokazano imam, tako da to ne štima pri vsaki. Imam pa tipično krivuljo BT. Tako je to.

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mene pa..
15.3.2005 21:55:45   
svizc
hvala punce sem že misnla da sem kej narobe zračunala
med ovulacijo pa sem mela samo mokre malo hlačke nič sluzasto:)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mene pa..
16.3.2005 7:15:43   
mujcek
Skye a veš da sem jaz že tudi razmišljala o tem; tudi jaz sem imela med jemanjem kt beli tok, potem pa je vse izginilo. Ko še nisem jedla klomifena, se mi je zdelo, da se bo vse posušilo tam spodaj :)- Ampak res, vse mi je bilo nekam čudno, se med :sloncek: je bilo vse bolj suho; no sedaj po klomifenu pa se je to uredilo in je tudi ta sluz med O tako kot mora biti :)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mene pa..
16.3.2005 7:36:53   
Skye
mujcek :)-:)-

No jaz med O tud imam sluz...čeprav sam en do dva dni;)

No upam, da ta sahara na druge dni ciklusa ne pomeni kaj slabega:zmeden2:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mene pa..
16.3.2005 12:21:54   
svizc
SAM JEZ SEM BLA STO procentna da sem mela ovulacijo, bolečine špikanje tudi datum naj bi usrezal:zmeden:
zadnji dan ovulacije so tud bolečine ble ze manjše skor jih ni blo zdaj je pa čist ok sam ta gost sirast bel izcedek se mi je pojavil:zmeden2:
zdej sem pa mal zmedene bt pa si ne merim:zmeden2:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mene pa..
16.3.2005 17:07:52   
mujcek
čuj svizc, če te izcetek tako skrbi, pa obišči G, mogoče je pa kakšno vnetje :zmeden2:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!