Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mehki copatki ali copatki z opetnikom 10.2.2009 10:12:09
|
|
|
|
Mišni
|
Danes je pa tako, da naj bi imel otrok, ki nima razvojnih težav, mehke copatke.
|
|
RE: mehki copatki ali copatki z opetnikom 10.2.2009 11:27:26
|
|
|
|
_Barbi_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Danes je pa tako, da naj bi imel otrok, ki nima razvojnih težav, mehke copatke. Tudi mi nosimo mehke copatke, stari pa smo 15 m.
|
|
|
|
RE: mehki copatki ali copatki z opetnikom 10.2.2009 12:17:29
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Danes je pa tako, da naj bi imel otrok, ki nima razvojnih težav, mehke copatke. Točno tako - danes vsi strokovnjaki svetujejo čimbolj mehke copatke oziroma čeveljčke, kadar je le mogoče, celo samo nogavičke z bremzicami, da je stopalo čimbolj prosto in se lažje razvija. TTrde ortopedske čevlje in copatke pa samo tisti, ki jim iz kakšnega razloga to posebej predpiše ortoped.
|
|
|
|
RE: mehki copatki ali copatki z opetnikom 10.2.2009 15:07:21
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara22 IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Danes je pa tako, da naj bi imel otrok, ki nima razvojnih težav, mehke copatke. Točno tako - danes vsi strokovnjaki svetujejo čimbolj mehke copatke oziroma čeveljčke, kadar je le mogoče, celo samo nogavičke z bremzicami, da je stopalo čimbolj prosto in se lažje razvija. TTrde ortopedske čevlje in copatke pa samo tisti, ki jim iz kakšnega razloga to posebej predpiše ortoped. Se strinjam Super, hvala za odgovore. Mi mami in tašča ne verjameta, ko jima isto trobim, kot ste ve napisale
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?