|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mehčalec za občutljivo kožo
13.9.2010 16:15:14   
Neni13

Sem ena izmet tistih nesrečnic, ki po 15 minut hodi v večjih trgovinah med mehčalci, voham katerega bi kupila. Na koncu ne kupim nobenega, saj imam zelo občutljivo kožo, prav tako moj sinek. Perem s persilom sensitive in obvezno še dodatno izpiranje, drugače me koža noro srbi..
Mehčalcev ne uporabljam že empar let. A vseeno bi rada, da bi naše oprano perilo dišalo in bilo mehko.user posted image
Prosim, če katera ve za kakšen mehčalec, kaki domači nasvet kaj dodati, da je perilo bolj mehko, a hkrati ni polno kemikalij in dišav.

Hvala za karkšnokoli informacijo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mehčalec za občutljivo kožo
13.9.2010 16:27:14   
zmajaz
Mehčalci so vsi po vrsti strupeni, tako da če imaš tako zelo občutljivo kožo, bo skoraj nemogoče najti takega, ki ti ne bi škodil. Da bo perilo mehkejše, pa lahko daš pri vsakem pranju v boben 1 dl alkoholnega kisa, ta bo zmehčal vodo in s tem povečal učinkovitost pralnega praška, pa še pobija glivice in podobno zalego, ki se sicer redi v pralnem stroju in povzroča smdeče perilo. V glavnem če prašku dodaš kis, je perilo mehkejše in močnejše diši, kot če pereš samo s praškom in brez kisa. Samo ne dajat kisa v predalček za mehčalec, ker potem se ti pa res lahko zgodi, da bi ti perilo smrdelo po kisu, ker stroj mehčalec vzame proti koncu pranja in se kis ne bi dovolj spral. Jaz zdaj kak mesec perem brez mehčalca (samo prašek + kis) in je perilo isto ali bolj mehko kot prej, ko sem prala z mehčalcem, diši mi pa tudi zelo lepo. Je pa res, da je pač v tem primeru vonj odvisen samo od praška in vsi ne dišijo enako. Po persilu mi perilo diši, dokler je mokro, ko je suho, pa več skoraj nič. Po arielu (mountain spring) mi pa perilo super diši še po tem, ko ga vzamem iz omare. user posted image  Tam na gospodinjskih nasvetih, kjer nekateri na novo eksperimentiramo pranje s kisom user posted image  pravijo ene, da tudi roza rex zelo lepo diši - jaz ga še nisem poskusila. 

Aja - če pa hočeš še močnejši vonj perila, pa se lahko doda tudi eterično olje - samo meni (čeprav sem odvisnik od dišečega perila user posted image ) že dovolj diši po arielu, brez eteričnih olj. 

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 13.9.2010 16:30:28 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2010 16:33:52   
ZARA
Se podpišem pod tole reklamo za kis. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2010 16:40:52   
Neni13
A res? user posted image user posted image

na to pa res ne bi nikoli pomislila. Sicer uporabljam domači jabolčni kis za umivanje kopalnice in posode, samo za perilo pa ne bi nikoli pomislila. Grem takoj kupit alkoholni kis. pa javim..

hvala

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2010 18:09:20   
EKOGREEN
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

A res? user posted image user posted image

na to pa res ne bi nikoli pomislila. Sicer uporabljam domači jabolčni kis za umivanje kopalnice in posode, samo za perilo pa ne bi nikoli pomislila. Grem takoj kupit alkoholni kis. pa javim..

hvala

Naj še jaz kaj dodam svoje, jabolčni kis si raj za solato prišparaj, ker ga je škoda za kopalnico, nabavi si tušev vegis kis alkoholni beli nearomatiziran, pa tud z aromatiziranim ni nič narobe, stane pa 1,26 avra za 3 litre. Pa detergenta bi ti svetoval da ga doziraj le od 20-60ml in v nobenem primeru ne toliko kot piše na embalaži, ker ti bo s kisom stroj vilik boljše pral, pa cunje ti bodo kar fajn dišale! Mi smo začeli sedaj z uporabo tekoči ariela actilift za barvne cunje, ki se dobi v mullerju, na embalaži je zapisana najmanjša doza okol 50ml, a mi ga damo le okoli 25 ml ! in nam opere odlično, cunje so mehke, diši nam pa še preveč, ampak zelo lepo!!! user posted image  no sicer je pa zmajaž napisala že kar velik uporabnega, če te pa še kaj zanima, nismo daleč. Verjemi, da mehčalca sploh ne rabiš!!! no sicer maš pa tukaj že velik napisanega na to temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_5087859/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 18:25:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu EKOGREEN)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2010 19:33:37   
orhideja75
jst tut zdej prisegam na kis, me v trgovini prodajalka že mal čudn gleda. po mojem misli, da sem začela ful nekej vlagatiuser posted image .
ja drgač pa preverjeno dišijo ariel mountain spring in roza rex
bom pa naslednjič v mullerju kupila še tale ariel, ki ga predlaga ekogreen, ker ariela mi bo itak kmal zmanjkalo, ker sem nazadnje kupila tamalo pakungo, da sem sprobala, če bo ok

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2010 19:40:52   
zmajaz
Pa kaki je ta roza rex, da ga ne najdem? user posted image  A je embalaža roza al sam prašek? V sparu so imeli 2 rexa, samo noben ni bil roza - ne embalaža ne sam prašek.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2010 19:42:48   
zmajaz
OK - sem že našla tvoj odgovor na drugi temi. HVALA! user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2010 22:51:03   
ribica.
Jaz perem z oreščki, pa je perilo mehko in brez vonja. Sicer ni dišeče kot po prašku oz. mehčalcu, vendar vsaj vem, da ni nobene kemije. Mehčalec je pa tako največji koktail kemije, sensitive gor ali dol!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2010 8:06:08   
kristinaj
jaz jih ne uporabljam in jih tudi ne pogrešam....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2010 9:41:35   
domci
Kis je res zakon. Ma me je zadnjič prodajalka uprašala taj tolko ulagam pa sem rekla, da je to izključno samo za pranje in pucanje in je naredila user posted image sem ji vse razložila in sedaj že skoraj vse prodajalke perejo s kisom user posted image .

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2010 11:48:59   
zvezdica_1
domci
moja mama pa vsakokrat voha moje majčke(ja, sem pravi , vedno ko grem tja, dam goer svežo majčkouser posted image ), ampak testirat pa noče... stara generacija očitno....

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2010 13:29:41   
domci
Najbolje bo, da ji ti opereš en stroj pa si bo mogoče premisnila user posted image

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2010 10:31:48   
Neni13
hvala, super ste user posted image user posted image user posted image
že oprala belo, barvno perilo, že suho in razlika po mehkobi očitna..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.