|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mehčalec
31.5.2009 20:34:50   
PC Baby
Po navodilih šole za starše in patrnažne perem otrokove tetra pleničke in oblekice brez mehčalca. se mi pa zdi da so res grobe za njegovo nežno kožico. Zato me zanima koliko časa ste ve prale brez mehčalca in ali potem obstaja kakšen poseben, bolj nežen mehčalec za malčke (tako kot npr, pralni prašek Persil sensitive...).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mehčalec
31.5.2009 20:36:28   
vandame
jz sem od začetka skoz prala z mehčalcem pa je s tamalima dvema vse ok

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2009 20:38:30   
PC Baby
Kako se pa pokaže če bi imel kakšno reakcijo na mehčalec? S pikicami oz. izpuščaji?

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2009 20:47:05   
Katy78
Jaz sem tudi od vsega začetka prala z mehčalcem, sem ga pa dajala malo manj kot običajno. Ker je imel tudi po 4 mesecih še vedno po trebuščku in malo po nogicah suho kožo, sem ga nehala uporabljat, zdaj je koža ok. Vendar verjetno ni bil kriv mehčalec. Približno istočasno ko sem ukinila mehčalec, sem mu začela delati oljne kopeli in bolj verjetno je, da mu je to izboljšalo kožo. user posted image  Zdaj spet že par dni uporabljam mehčalec in koža je ok. user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2009 21:16:18   
slovenka
Jaz ne perem z mehčalcem, samo v sušilca dam, pa je vse mehko. Ko pa sušim zunaj, pa je kar bolj grobo... user posted image Če ne bi imela sušilca, bi pa kar z mehčalcem prala...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2009 21:33:44   
Onasiss
Mi nimamo sušilca, pa perem z mehčalcem, sicer bi okrog hodila v cunjah trde kot kamen.user posted image

So what....

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2009 21:41:49   
anika87
Jaz sem pred kratkim spraševala podobno (mislim, da je naslov teme kako oprati cotike), pa so se javile punce, da namesto mehčalca dajo kis - če katero zanima. Sicer sama še nisem sprobala, sem pa cunjice oprala brez mehčalca, pa se mi ne zdijo tako grobe oz. se mi sploh ne zdjio grobe, samo sem pa ful pazila, da nisem sušila na soncu. Sonce pogrobi.
Sicer imam tudi sušilca, te dni sušim v njemu, ko je slabo vreme, pred tednom dni pa sem pač stojalo nosila iz sence v senco, sušila pa sem po 16. uri.
Samo ne dajajte na sonce, pa bo veliko boljše.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2009 22:14:34   
slovenka
anika, hvala za nasvet. user posted image Sploh brisače so grozne od sonca user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2009 8:57:54   
anika87
Malenkost slovenka. Ja ful so grozne od sonca, brisače še najbolj res.
Pazi res na sonce, pa bojo veliko boljše. Sicer nisem jaz lovila senco vsako sekundo, ampak pazi pa res, da ne boš mela na soncu od kakšnih 11h pa do 16h recimo, no saj boš videla, takrat ko najbolj žge...
Če boš pa sprobala s kisom, pa javi kako je blo... jaz se nekak še nisem odločla, ker mam filing, da bi ostal vonj kisa, čeprav punce rečejo da ne smrdi...
Aja - pa rečejo da je tudi kis ful dober za mehčanje vode, da se ne dela vodni kamen in da ne rabiš drugi sredstev za mehčanje. Jaz dodajam tabletko.

< Sporočilo je popravil anika87 -- 1.6.2009 8:58:53 >

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2009 10:33:25   
Hope2
Nič mehčalca od začetka. Sprva nismo imeli sušilca in sem dodala kis, zdaj imamo sušilca in so cote fajn mehke

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2009 21:31:52   
nežka
Ne uporabljaj mehčalcev, so sama agresivna kemija. Uporabljaj kis za vse perilo(eno kapljo v boben, ostalo v predalček). Ti bo doječkova koža najbolj hvaležna, pa tudi ostali.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2009 21:36:39   
n.nati
Jaz sem že od vsega začetka prala z pralnim praškom Persil sensitive, mehčalec pa silan sensitive, potem pa posušila v sušilcu.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 22:03:53   
Anonimen
Samo kakor jaz vem, je kis namesto calgona in ne namesto mehčalca.
Pozimi sem cote sušila v sušilcu in mehčalec res ni bil potreben. Sedaj pa sušim na balkonu (v senci) pa so bile brisače ko šmergelpapir ... tak da sem tut jaz popustila in kupila mehčalec.

(odgovor članu n.nati)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2009 22:33:03   
wintertime
Jaz namesto mehčalca dajem alkoholni kis in jih potem še prelikam. Nimajo nobenega vonja in so lepo mehke .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?