|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meglen vid
10.6.2008 16:48:58   
uuna
DANES SE MI JE V TRGOVINI TAKO ZAMEGLILO, DA NISEM VIDELA NIČESAR, RAZEN megle in barv. Nisem ločila niti razdalij, niti obrazov. A katera ve, zakaj je do tega prišlo,  a se je kateri že kaj takega zgodilo??? Sem v 38 tednu. Čez pol ure se mi je slika povrnila, pojedla sem 2 banani in bila zunaj na naravni svetlobi. A je to nevarno? Strah me je postalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meglen vid
10.6.2008 17:58:00   
kajajaka
Izmeri si pritisk.
Ta proti koncu nosečnosti lahko precej naraste in je nevaren zate in za otročka. Če bo fajn povišan pokliči ginekologa ali na urgenco in vprašaj kako naprej. Pa srečno!

(odgovor članu uuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 21:05:49   
AnciM
Meni se je to dogajalo od 20 do 24 tedna zaradi nizkega pritiska. Če imaš res nizek pritisk (meni je padal pod 90 zgornji), ti svetujem, da v takšnih primerih popiješ veliko vode in počivaš.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 21:15:16   
Acjom1
Mani se to dogaja že od 18. tedna (sedaj sem v 24.), kriv pa je nizek pritisk. Občutek je čisto isti, kot si opisala. Sicer pa to ni nevarno, je pa zelo neprijetno.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 8:50:50   
Maja T.
Mani se to dogaja že od 18. tedna (sedaj sem v 24.), kriv pa je nizek pritisk. Občutek je čisto isti, kot si opisala. Sicer pa to ni nevarno, je pa zelo neprijetno.

Verjetno imaš res nizek pritisk, pij dosti tekočine user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 8:53:56   
čipka
meni se je to zgodilo prejšnji teden (29 tednov) in sem imela včeri G pa sem ga vprašala zakaj in je rekel da zato ker imam nizek pritisk (95/50) in ker spijem premalo tekočine-to je res včasih spijem na dan 1L včasih 1,5L.   Tko da-veliko pij! Pa srečno!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 11:58:21   
bebi
Meni se je to zgodilo samo enkrat v prvi nosečnosti nekje med 20. in 24 tednom, isto megla, moten vid, obrisi, mene je ful panika zagrabla, sem mislila, da bom kar oslepela user posted image , res zelo neprijetno. Je trajalo cca pol ure. Zdaj sem drugič noseča in se mi to še ni zgodilo, me je pa včasih strah, če se mi bi to zgodilo v avtu, ko vozim user posted image

2006
2008

(odgovor članu uuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?