Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
medicinke, nasvet potrebujem 8.6.2005 17:03:02
|
|
|
|
Maxica
|
Hm, se mi zdi, da sem enkrat na MON-u brala debato o tem in če se ne motim, so punce rekle, da se odsvetuje uporaba te naprave, če so z nogami kakršnekoli podobne težave. Se pa ne spomnim točno, zato ne me linčat, če sem sfalila. Uf, a sem ti pomagala, a:ups::zmeden::ups::zmeden::ups::zmeden:?!
|
|
|
|
medicinke, nasvet potrebujem 8.6.2005 17:26:12
|
|
|
|
vesnaRR
|
Tako zelo laično bi jaz rekla, da masaža (vibriranje) in mehurčki ne bi škodli nič kaj več kot lahko škodi navadno namakanje v vodi (pod pogojem da mama to lahko počne), infrardeči žarki pa kolikor vem segrevajo (oz. so temu namenjeni), in če ima mama težave da ne sme uporabljat vroče vode ali pregrevat nog (krčne žile?) potem ta funkcija pri njej odpade. Če že bi jaz vzela varianto brez infra žarkov, da ne bo kakšnega neljubega presenečenja. Lp, Vesna
|
|
|
|
medicinke, nasvet potrebujem 8.6.2005 17:29:16
|
|
|
|
dory
|
Mi mamo ta masazni stroj...pa ce ti povem po pravic od tistih zarkov je bore malo...neki se sicer svetlika, da bi blo pa za odpravo stresa,bi mogla celo glavo nacit tja dol pa 10x povecat zarcenje...meni se ne pozna nic... Ampak ce gre za tezave pol mogoce bols za vsak slucaj brez zarkov :zmeden:
|
|
|
|
medicinke, nasvet potrebujem 8.6.2005 17:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam to za otroka,ker ima zelo mrzle noge pa mu zelo pomaga.mi je tudi fizioterpevtka svetovala.sem zadovoljna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.