|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   medenična vstava
10.4.2006 18:24:42   
Vesna
pozdravljene!sem v 23 tednu in danes sem imela morfologijo,vse je v redu,le nosim zelo nizko in lega je medenična vstava.zanima me kako je kaj pri vas-lega-in pa še kdaj se obrne?lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: medenična vstava
10.4.2006 18:49:48   
Barbs
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=869561

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2006 19:14:06   
Vesna
havala barbs

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2006 22:33:55   
Kety
Naš se do poroda ni obrnil in se je rodil z ritko po naravni poti...če te kaj zanima mi piši privat!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 19:54:01   
Bonnie_RR
Tebi pa res še ni treba skrbet zaradi lege, ima otroček še kar nekaj časa, da se "pravilno" obrne. Meni je ginekologinja rekla, da je do 36 tedna sploh ne skrbi glede lege (moj user posted image je bil skoz obrnjen na ritko), šele potem se v 37 tednu lahko dela zunanji obrat (pri nas neuspešen) ali pa tudi ne - stvar presoje. Nekateri pa se še po 37 tednu uspejo sami obrniti.

No, sama sem rodila s CR, vendar pa je bila pri meni vzrok za medenično vstavo prirojena pregrada na maternici.

Vso srečo!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2006 19:59:39   
Vesna
meni so pregrado že operirali in to 2x,lahko da je še kaj ostalouser posted image .saj mam res še čas,bolj me skrbi ker jeleži cel čas samo prečno.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2006 21:01:39   
maya**
tudi jaz sem imela medenicno in se je mala rodila s CR. ce te (se) kaj zanima poslji sporocilo zasebno.

lp

maya

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2006 21:31:25   
KODA
Jaz imam enorogo maternico,pa je bil tastarejši do konca(carski rez v 34 tednu)v medenični legi.
Tamlajši pa je bil pri car.rezu v 35 tednu,že obrnjen na glavo.Čeprav je bil pred tem v nožni vstavi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?