|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   me skrbi brezveze??
12.2.2007 8:13:50   
Anonimen
Zdravo!

Prejšnji teden sem šla s prijateljico k vedeževalki-malo za hec.user posted image

No in moram priznati, da mi je veliko stvari v preteklosti prav povedala, prav tako pa tudi za sedanjost.

Ker si v bližnji prihodnosti želim zanositi sem jo seveda vprašala kako bo s tem. Rekla je da imam ginekološke probleme (kar je res), in, da lahko pričakujem, da bo kar problem zanositi in, da naj kar takoj začneva, ker dolgo časa ne bo nič. (nekaj je govorila o belem toku in zamašenih jajcevodih). Ko bom enkrat zanosila, pa naj bi imela dvojčka, zaradi hormonskih tablet.

Kaj naj si mislim?? Ok, najprej sem vse vzela kot en hec, sedaj me pa malo skrbi, ker mi je tudi G rekla, da naj kar takoj pridem po tablete, ko bom želela zanositi,ker imam ene hormonske motnje.

Kaj si mislite na vse?? Sem preveč naivna??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: me skrbi brezveze??
12.2.2007 8:30:20   
Fargesia
veš tudi mene zanima kako je s tem...pa ne vem če imam toliko v hlačah da bi šla res vprašat...jst sicer ne verjamem v te stvari, ampak očitno mora bit nekaj na stvari če ti šlogarca pa dohtarca govorita iste stvari...ampak NE OBUPAJ!!!!! UŽIVAJ V user posted image !!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 8:51:22   
Anonimen
Jaz se sicer delam da ne verjamem takim stvarem sam....user posted image

Jst vem da bi šla po tablete in pridno user posted image .

Pa dost veselja z dvojčkiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 10:11:01   
Anonimen
Take stvari res ne vem kako vzeti, ker enostavno nikoli ne veš ali ta šlogarca res kaj ve ali samo tvezi. V tvojem primeru bi jaz vse skupaj vzela z rezervo, oziroma, ko bi mi padla morala, če res ne bi mogla dolgo zanositi bi se tolažila, saj je rekla šlogarca, da bom imela dvojčke. Obrni sebi v korist user posted image .
Jaz sem tudi imela  probleme z zanositvijo in mi je nekoč rekla ena šlogarca, da bom imela otroke po 35. letu in sicer najprej punčko in kasneje "bolj pozno" še fantka.
Moja zlata sončka pa sta se rodila - Nika 20/11-2003 in Tomaž 12/12-2006. Jaz pa sem letnik 1968.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 10:21:21   
polma
Men se  zdi pa super, da ti je prerokovala dvojčke!!! Blagor tebi!!!
Je pa kar se tiče vedeževalk tkole- zdaj si šla tja in se ne moreš več delat, da ne verjameš, ker ti stalno hodijo njene besede po glavi.
Moj znanka je bila pri njej, ni povedala nič o sebi. Pa začne vedeževalka jo opisovat-preteklost(brez otrok), prihodnost(brez otrok), osebnost(brez otrok)! Znanka ima otroka! Dejstvo pa je, da sta delala na otroku 5 let in je prišel nenadno, ko sta nehala razmišljat o starševstvu. Ta otrok je bil nekako izsiljen, sva ugotovili, mimo njene začrtane poti.
Tako si moraš tudi ti razlagat vedeževalkine besede. Meni so vsi, pred leti, rekli, da ne bom imela otrok. Pa enega že imam, za drugega se pa trudimo. Kaj češ, verjetno moja pot, kot jo vidijo v kartah, kamenčkih, kavi... ni bila materinska. Aja, tudi poročena ne bom nikoli, pravijouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 11:32:17   
Olivija
moji sestri je jasnovidka (ne vedeževalka) za nazaj povedala vse do pike pravilno. Za prihodnost je čisto zgrešila, ampak res čist mim je udarila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 11:43:58   
eva1
Mani je tudi ena pogledala v karte-za preteklost in sedanjost mi je vse prav napovedala,to je bilo lani februarja/marca!Potem sem jo vprašala če bom imela še kakšnega otroka in je rekla, da bom kmlau zanosila in da bom konec leta ali začetek naslednjega leta rodila punčko-in res 6.1 se nam je rodila Alja! Povedala mi je tudi ful stvari ,ki so se uresničile..pa tudi tako, kje stanujem, kaj dela moj fant...zanimivo res, čeprav me je prvič videla in živi čisto v drugem kraju kot jaz!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!