|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mežikanje z očmi
10.12.2006 16:13:10   
SISI25
Naš Vid je začel včasih mežiakti z očmi. Zraven pa dela takšne spake, da kar brezveze. Zdaj pa ne vem ali se nareja ali ga res kaj moti v očkah. To dela včasih nekajkrat na dan, včasih večkrat včasih manjkrat.
Zdaj me malo skrbi, da ni kaj narobe z očkami. Do sedaj ni imel nikakršnih problemov. Kaj mislite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mežikanje z očmi
10.12.2006 20:30:05   
balaena
Naša je s tem začela pri ene 8ih mesecih. Ampak kot čisto afnanje. Meni sploh ni všeč, zato meni ne mežika. Pradediju se zdi oh in sploh krasno, zato njemu zmeraj mežika (ampak se poredko vidimo). Potem se pa vmes še kdaj spomni in komu mežika, predvsem kakšnim moškim, ki jih na novo spozna. Jo pa že malo mineva, vsaj zadnje čase.

Mislim pa, da se ti ni treba sekirat. Če bi imel kaj v očesu, bi si z roko mencal, če bi pa slabo videl, bi pa najbrž ves čas to počel.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 20:45:33   
mojcab
poznam fantka, ki je pričel mežikati ob enem hujšem prehladu, ko je tudi bruhal. sedaj mežika vedno, ko je v stiski, strahu ali pod kakšnim stresom. zdravnica je rekla, da bo samo od sebe nehal, pa vendar to počne kak dan bolj pogosto, drug dan pa ne.
eni pa butajo z nogo v stol, eni pa se skrivajo mamici za ritjouser posted image
po moje ne rabiš skrbeti.!user posted image

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 11:41:53   
paris
Otroci na stres in napetost lahko reagirajo z grizenjem nohtov, sukanjem las, nategovanjem obleke, mežikanjem......takemu vedenju rečemo tik. Lahko se pojavi kadarkoli med 2. in 15 letom.pogosto je to v družini. Tik se poslabša, če je otrok utrujen, razburjen...čeprav so tiki moteči, niso škodljivi. Tiki so ponavadi prehodni in sčasoma minejo. Pomaga sprostitev, naprimer telesni stik- ujčkanje, božanje. Pomaga tudi red pri odpravljanju v posteljo, topla kopel, toplo mleko, pravljica. Prav tako pomaga telesna dejavnost, napr. tek, plavanje ples..
Otroka nikar ne opozarjaj na tik, ker je potem ponavadi še slabše.
Otroka peljemo k zdravniku, če njegov tik postane nevaren (butanje z glavo ob zid) ali če traja več kot eno leto.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 13:20:31   
Urška//
JOOOJ naša lara pa se včasih ko ji kaj ne paše res z glavo butne v zid ali ob tlauser posted image , no se mi zdi da zdaj vedno bolj poredko, ampak tam pri enem letu je pa to kr pogosto počela, mislite da bi to bilo lahko kaj narobe????

Lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2006 14:20:31   
SISI25
Problem je v temu, da tega sploh ne počne, ko je v stresu ali kaj podobnega. Ampak ponavadi, ko gleda kakšno risanko ali pa ko se igrava in mi začne take finte kazat. Je pa res, da včeraj in danes tega ne počne več. Upam, da bo minilo.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?