Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2011 13:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:20:03
|
|
|
|
Tutan
|
Saj vendarle obstajajo zaščite za mavce in pa plastične opore... malo se pozanimajte, kje se to nabavi.
|
|
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:20:38
|
|
|
|
Lara28
|
Moj sine si je roko zlomil pred 1 mesecem, mavec je moral imeti 3 tedne, pa vsak teden kontrola. Zdaj pa hodiva še na fizioterapijo. Jaz si tudi težko predstavljam morje v takem primeru. Ne samo da se ne bo mogel kopat, tudi srbelo ga bo fejst, ko je vročina. Jaz bi prestavila dopust, če imate možnost. Pa še fino bo potem, ker boste lahko fino razgibavali roko v morju, ko ne bo več mavca..
|
|
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:20:42
|
|
|
|
tlb
|
pozanimaj se tam, kjer so mu mavec nastavili, če obstaja kaka varianta, s katero gre lahko v vodo (neke vrste plastični mavec) pa če sploh je primerno, da nori po vodi s poškodovano roko oz. kdaj lahko začne z "rednim norenjem" :) verjetno bo na morju prej pozabil na morebitne "minuse" nošenja mavca..... Lepo se imejte! --------------------
|
|
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:22:19
|
|
|
|
Lara28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb verjetno bo na morju prej pozabil na morebitne "minuse" nošenja mavca..... -------------------- To pa mogoče je prednost Samo moj bi še bolj sitnaril, ker ne bi mogel v vodo...
|
|
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:26:40
|
|
|
|
borovnička
|
No, sej zato me je zanimal, ker sem sama drugače že odločena, da dopust prestavimo dokler ne da dol mavca. Najprej sem vseeno mislila it na morje, ampak sem potem premišljevala, da zarad moje sebičnosti bo otrok trpel. Voda ne sme prit zraven, še manj mivka, pesek... Me je pa vseen zanimal, če je šla katera že tako na morje. Nik bi moral res samo sedet pred prikolico, kar bi ga pa ubijal in naju zraven. Hvala punce... bom kar lepo prestavla dopust za 2 tedna, da se rešimo mavca. Mi je kar mal lažje, da sem se prav odločila, ker mali ful teži za na morje.
|
|
RE: mavec na roki in dopust 28.6.2011 13:29:36
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička Hvala punce... bom kar lepo prestavla dopust za 2 tedna, da se rešimo mavca. Mi je kar mal lažje, da sem se prav odločila, ker mali ful teži za na morje. na, če pa lahko dopust prestaviš (meni se zdi to kar misija nemogoče ) potem pa sploh nimaš problema :)))) in boste lepo uživali na morju! LP T --------
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?