|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mavec na roki in dopust
28.6.2011 13:10:07   
borovnička
Sej ne vem, če sem dala na pravi forum temo... uglavnem... moj 4 letni lump si je zlomil roko točno 1 teden pred dopustomuser posted image . Zanima me, če ima katera izkušnjo kako zgleda otrok z mavcev na roki in morje?

Hvala vam že vnaprej!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.6.2011 13:15:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mavec na roki in dopust
28.6.2011 13:20:03   
Tutan
Saj vendarle obstajajo zaščite za mavce in pa plastične opore... malo se pozanimajte, kje se to nabavi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2011 13:20:38   
Lara28
Moj sine si je roko zlomil pred 1 mesecem, mavec je moral imeti 3 tedne, pa vsak teden kontrola. Zdaj pa hodiva še na fizioterapijo.
Jaz si tudi težko predstavljam morje v takem primeru. Ne samo da se ne bo mogel kopat, tudi srbelo ga bo fejst, ko je vročina. Jaz bi prestavila dopust, če imate možnost. Pa še fino bo potem, ker boste lahko fino razgibavali roko v morju, ko ne bo več mavca..

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2011 13:20:42   
tlb
pozanimaj se tam, kjer so mu mavec nastavili, če obstaja kaka varianta, s katero gre lahko v vodo (neke vrste plastični mavec) pa če sploh je primerno, da nori po vodi s poškodovano roko oz. kdaj lahko začne z "rednim norenjem" :)
verjetno bo na morju prej pozabil na morebitne "minuse" nošenja mavca.....

Lepo se imejte!
--------------------

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2011 13:22:19   
Lara28

IZVIRNO SPOROČILO: tlb

verjetno bo na morju prej pozabil na morebitne "minuse" nošenja mavca.....

--------------------

To pa mogoče je prednostuser posted image Samo moj bi še bolj sitnaril, ker ne bi mogel v vodo...

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2011 13:26:40   
borovnička
No, sej zato me je zanimal, ker sem sama drugače že odločena, da dopust prestavimo dokler ne da dol mavca. Najprej sem vseeno mislila it na morje, ampak sem potem premišljevala, da zarad moje sebičnosti bo otrok trpel. Voda ne sme prit zraven, še manj mivka, pesek... Me je pa vseen zanimal, če je šla katera že tako na morje. Nik bi moral res samo sedet pred prikolico, kar bi ga pa ubijal in naju zraven.

Hvala punce... bom kar lepo prestavla dopust za 2 tedna, da se rešimo mavca. Mi je kar mal lažje, da sem se prav odločila, ker mali ful teži za na morje.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2011 13:29:36   
tlb

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Hvala punce... bom kar lepo prestavla dopust za 2 tedna, da se rešimo mavca. Mi je kar mal lažje, da sem se prav odločila, ker mali ful teži za na morje.

na, če pa lahko dopust prestaviš (meni se zdi to kar misija nemogoče user posted image ) potem pa sploh nimaš problema :)))) in boste lepo uživali na morju!

LP T
--------

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2011 13:36:33   
borovnička
Ja, k sreči mam tako službo, da lahko mal prestavim dopust. Mamo kar nekaj študentk, tko da lahko. No vsaj upam... nisem še govorila s šefico user posted image

Aja, drugače pa sem pozabila povedat, da ima mali mavec do rame. Se mi zdi res mučenje otroka, da bi ga takega peljala na morje a ne user posted image

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?