|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maturantski ples in birma
11.4.2008 19:57:16   
Naty*
Živjo!

Si mislim, če je kakšen forum primeren za tole vprašanje, da bo verjetno tale ane user posted image , zato prosim za predloge.

Prvo vprašanje je, kaj se sedaj kupuje za birmo fantom, ali je še vedno najbolj zihr dat evrčke? In če....koliko? Ma že vse, kar rabi in kar ga zanima, trenira košarko, tko da mu težko kupiš kej v vezi s tem...se pravi kaj predlagate?

Drugo vprašanje, moja sestra bo imela konec meseca maturantski ples. Vem, da sem bla js na mojem najbolj vesela kuverte s takratnimi tolarčkiuser posted image , a je to še zmer tko....in spet koliko?  Je pa še druga stvar in sicer ta, da zaradi precejšnje oddaljenosti in ker sem v zadnjem mesecu nosečnosti na maturanca ne morem. Vprašanje pa tud, kdaj se bova videle, zna bit, da šele po porodu. Ali bi blo primerno, da ji pošljem en lep telegram, ampak tam denar ne pride v poštev ane? Kako naj potem to izvedem?

Za vse predloge bom zeloooo hvaležna, ker sm res že malo iz vsega skupaj. Tisti, ki pa ste imeli otroke pri birmi al pa na maturancih mate pa mal predstave, kako vse skupi zgleda in česa so veseli user posted image . Hvala vsem, ki si boste vzeli čas za odgovor!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maturantski ples in birma
11.4.2008 20:00:55   
tanikaa
Za birmo nimam pojma kaj bi dala. user posted image

Za sestro pa bi verjetno rešila tako, da bi ji kupila obleko po njeni izbiri, plačala bi ji frizerja in vse kar sodi zraven. Telegram bi ji pa tudi poslala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2008 20:14:59   
Felicita
Birma - 50€ v kuverti bo ziher kul.

Maturantski ples? Nikol mi ni blo jasno, zakaj bi se dajal DARILA za maturantski ples? Za maturo ok, ker le končaš šolo itd, maturanc pa... resno, zakaj? Tut čestitke... zakaj? Kaj je tok posebnega sredi aprila (maja), da bi se dajalo darila oz. s čim si obdarovanec to zasluži?

(ne kritiziram, samo me iskreno zanima, ker nikoli nisem razumela te navade)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 20:17:08   
Anonimen
Odkdaj pa se dajejo darila za maturantski ples? Mislim rečt bolj zakaj se dajejo?

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2008 20:25:43   
nanka
Pri nas dobi maturant darilo, ko opravi maturo.

Za birmo bo 50 Eurov dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2008 20:31:27   
Naty*
Hvala za odgovore...tanikaa plačat ji ne morm nič, ker živimo precej narazen in kot sm rekla, zdej ne morm do nje user posted image ...

Felicita, nivess ne znam razložit zakaj se da darilo. Ko sem mela maturanca js je bla navada, da so povabljeni dali denar v kuverto in to je to. Bi rekla, da mogoče zato, da mal stroške maturanca povrne (čeprav jih dejansko nimaš ti, ampak starši user posted image ). Res ne vem, zato me zanima, če je to še v navadi, al ne...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2008 20:37:19   
mika
Pri nas dobi maturant darilo, ko opravi maturo.

Za birmo bo 50 Eurov dovolj.

pri nas je tudi tako.

moja sestra je imela maturantski ples v soboto in ji nismo dali nič, pa sem razmišljala otem, če se kaj da. darilo dobi, ko bo naredila maturo- najverjetneje denar.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2008 20:40:19   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Hvala za odgovore...tanikaa plačat ji ne morm nič, ker živimo precej narazen in kot sm rekla, zdej ne morm do nje user posted image ...

Felicita, nivess ne znam razložit zakaj se da darilo. Ko sem mela maturanca js je bla navada, da so povabljeni dali denar v kuverto in to je to. Bi rekla, da mogoče zato, da mal stroške maturanca povrne (čeprav jih dejansko nimaš ti, ampak starši user posted image ). Res ne vem, zato me zanima, če je to še v navadi, al ne...

Ja pa saj ti ne boš na maturancu prisotnauser posted image . Rajši počakaj ko bo naredila maturo in ji takrat podariš kakšen kos nakita ali kaj podobnega. Jaz sem dobila samo od fanta prstan, to je bilo pa vse na maturantskem plesu in pri maturi. Darila sem dobila šele za diplomo, ko smo tudi imeli manjšo feštouser posted image
Glede birme pa so pri nas lansko leto dajali skoraj vsi po 100 eu

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2008 20:56:32   
Anonimen
jst nisem dobila nič, ne za maturanski ples, ne za maturo. Nimamo takih navad, se nekak ne obdarujemo, dobim pa podporo drugje, in mi to več pomeni... Drugač, bi pa jst, če bi šla zdle na maturanca najrajš dobila, kkšn lep u izi prstanček, bel zlato, ali pa uhančke, čist simpl..

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2008 20:57:36   
Naty*
No vidim, da je očitno res navada obdarovanja na maturancu preživeta user posted image  in ji bom res kupila kej, ko bo naredila maturo.

uršika*** prisotna res ne bom, ampak to sam zato, ker ne morm bit zarad nosečnosti. Drugač sva bla pa z mojim povabljena in bi prav rada šla user posted image .

Za birmo bova dala pa denar pa bomo vsi srečni user posted image .

Hvala vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2008 21:04:39   
uršika***
Natyuser posted image  Verjamem, da bi rada šla. Malo zaplesat in uživat. Pa moraš lepo čuvat svojo kepico v trebuščkuuser posted image , da ne bo kaj narobe z njo.
Tudi jaz bi šla na kakšnega maturanca, birmo ali pa poroko. Pa se nič ne dogaja pri nas. Poročit se noče nobeden, midva sva se lani, sedaj pa ni nobenega prostovoljca za feštanjeuser posted image  Lep preostanek nosečnosti ti želimuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2008 22:21:32   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Natyuser posted image  Verjamem, da bi rada šla. Malo zaplesat in uživat. Pa moraš lepo čuvat svojo kepico v trebuščkuuser posted image , da ne bo kaj narobe z njo.
Tudi jaz bi šla na kakšnega maturanca, birmo ali pa poroko. Pa se nič ne dogaja pri nas. Poročit se noče nobeden, midva sva se lani, sedaj pa ni nobenega prostovoljca za feštanjeuser posted image  Lep preostanek nosečnosti ti želimuser posted image

Hvalauser posted image , res je trenutno naš mali najbolj pomembna stvar, feštal bomo pa potem, ko bova že v dveh zdravih delih user posted image .

Pri nas tud ni nobene poroke, se pa tolažim, da se bom vsaj na birmi dobr najedla, če že plesala ne bom user posted image ....ker to bo pa tu kjer živim, tko da ni panike!

Pa držim pesti, da tud ti kmal dočakaš kako dobro fešto user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2008 8:25:23   
srki
Za birmo se pri nas daje,  pač po zmožnostih, za maturanca pa sem tule prvič prebrala.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2008 15:21:00   
sazi
glede birme ne znam nič povedati

glede maturanca pa isto kot večina predhodnic - mislim, da je darilo primerno za opravljeno maturo - maturanc je pa itak en sam žur - sem bila na maturancu svakinje ravno to soboto, pa nihče od nas ni dajal nobenih daril

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2008 15:31:55   
Tanik
bom še jaz vprašala, vrednost darila za birmo, če si botrca (teta-nečakinja)?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2008 15:34:54   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

bom še jaz vprašala, vrednost darila za birmo, če si botrca (teta-nečakinja)?

Kaj pa vem, jaz bom zdaj dala nečaku, kateremu sem botra, za obhajilo 50 e. Drugemu pa, ko bo šel k birmi verjetno 100 evrov, ampak to bo čez dve leti. Pojma nimam, koliko se daje.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.4.2008 15:40:13   
Tanik
saj jaz tudi ne, še sreča da bo birma drugo leto user posted image . mi je na uho prišlo, da me bo prosila za botrco nečakinja

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?