Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 6:37:39
|
|
|
|
ZARA
|
Uf, ubogi. Pomoje nimaš kaj narest. Enostavno mora prerast.
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 6:56:17
|
|
|
|
Hope2
|
Naš je imel krče do nekje 3 meseca. Po 4 mesecu pa spet krči, sami od sebe, kljub temu da je bil dojen. POtem smo uvedli GH pri 4,5 in je spet fasal krče. Sadje in zelenjavo sme mogla vse kuhat do 6 meseca, nič surovega, zelo pazit, da po 12 uri ni dobil več nobene zelenjave in sadja, vse lupiti, ni dobil nobene hrane ki napenja... Potem pa je minilo Jaz sme mu pomagala s palčko za ušesa. Namočila sme jo v hladilno kremo in malo porinila v ritko ter pomasirala. Ven je prletel rafal prdcev, čez čas še kup drekeca. To mu je pomagalo, da smo vsaj kokr tolk prespali noč. Pa spet sem mu začela dajat antiflat kapljice
|
|
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 9:16:33
|
|
|
|
vesna_b
|
nam je zdravnik rekel, naj ji nogice pokrčimo - na hrbtu je ležala, pa smo jo prijel pod koleni, in ji nogice pokrčili proti trebuščku, kar mal pritisneš, (sam ne preveč), tko vsako nogico na eno stran trebuščka, in je v tem položaju full lažje se spunkala, pa je blo boljš
|
|
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 10:36:42
|
|
|
|
Menta
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b nam je zdravnik rekel, naj ji nogice pokrčimo - na hrbtu je ležala, pa smo jo prijel pod koleni, in ji nogice pokrčili proti trebuščku, kar mal pritisneš, (sam ne preveč), tko vsako nogico na eno stran trebuščka, in je v tem položaju full lažje se spunkala, pa je blo boljš Mi smo tudi tako delali. Najprej nežna masaža trebuščka in potem pokrčili nogice. Ful mu je pomagalo. Pa kupčki!! Treba podirat in je tudi veliko bolje. Vsaj pri nas je bilo.
|
|
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 10:41:31
|
|
|
|
zvezda71
|
Nam nuca tudi pri 2 otroku, masaža z weleda oljem za trebušček, v navodilih je opisano kako zmasirat in kopanje v čebričku vsak večer. Srečno
|
|
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 11.5.2010 12:08:01
|
|
|
|
igracka
|
pr nas tud napenja našo princesko (stara 2 mes)! pa sm ji začela dajat kapljice od lekarne Deteljica iz Tržiča pa je kar boljš! drgač pa probam vse, od masiranja, do trepljanja po ritki, ležanja na trebuščku,....se mi prav smili ! Pr hrani se pa tud jst zelo pazim, pa očitno ni to krivo!!!!
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 12.5.2010 21:09:49
|
|
|
|
malažabica
|
tudi naša (5,5 mesecev) se ponoči zvija, pa brca, pa meče, potem pa... prdec. Hvala za nasvete, bomo sprobali z masažo bušija pred spanjem
|
|
RE: matranje s prdenjem celo noč 16.5.2010 21:15:27
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menta IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b nam je zdravnik rekel, naj ji nogice pokrčimo - na hrbtu je ležala, pa smo jo prijel pod koleni, in ji nogice pokrčili proti trebuščku, kar mal pritisneš, (sam ne preveč), tko vsako nogico na eno stran trebuščka, in je v tem položaju full lažje se spunkala, pa je blo boljš Mi smo tudi tako delali. Najprej nežna masaža trebuščka in potem pokrčili nogice. Ful mu je pomagalo. Pa kupčki!! Treba podirat in je tudi veliko bolje. Vsaj pri nas je bilo. Tudi mi smo tako delal, se je pa tudi dogajalo nekje okoli 4 meseca in tudi nekej od 4-5-ih zjutraj, potem ko se je pa poprdkala je pa naprej spančkala. JE bila tudi polno dojena. Zgleda, da se v tem času prebava nekaj spreminja in se to dogaja. Ko pa bosta uvajala GH pa pazi pri hruški, tudi zelo napenja. Naša še vedno kdaj ponoči prdka, samo zdaj se ne zbudi več, se malo premetava, prdne in zaspi nazaj
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?