Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: matr jim majhne črke... 17.3.2010 21:48:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz se ga pa sploh ne morem lotit brat. Pa glih včerej sem premišljevala kolk sem smotana, da mi "boom" knjige in filmi kar zatrejo zanimanje. Se še spomnim Titanika - ga nisem hotla it gledat, ko je pol šole v nezavest padalo zaradi L.DiCapria...pol DaVincijeva šifra,...in evo Harry Potter. .... Medtem ko sem pa knjigo Tisoč veličastnih sonc in Pride ženska k zdravniku komaj čakala, da prideta na police...
|
|
RE: matr jim majhne črke... 17.3.2010 21:53:03
|
|
|
|
tajtaja
|
Medtem ko sem pa knjigo Tisoč veličastnih sonc in Pride ženska k zdravniku komaj čakala, da prideta na police... Ta prvo (Pride ženska...)sem tudi jaz prebrala na en mah, drugo sem pa čakala, pa čakala da pridem na vrsto v knjižnici. Pa mi ni bila tako zelo všeč. Preveč plehka se mi je zdela napram drugi. Pa Dnevnik srbske gospodinje me je tudi razočaral, vsaj začetek. Mogoče se pozneje kaj lažje bere, ampak jaz sem parkart probala, pa me ni potegnilo .
|
|
RE: matr jim majhne črke... 17.3.2010 21:55:53
|
|
|
|
Rubin.
|
Potem ti preostane samo film . TT - ja 1000 veličastnih sonc, še zdaj me zgrabi ljubosumje, ko vidim, jo koga brat. Bi si najraje spomin izbrisala. Pa one filme sem tudi gledala, tako da sem kompletna . Moram pa rečt da se di Caprio razvija v res odličnega igralca. Je katera že gledala Zlovešči otok? Za TT sem skor sigurna da ga ne bo .
|
|
|
|
RE: matr jim majhne črke... 18.3.2010 21:23:30
|
|
|
|
katipi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Berem Hary Potterja in na pri zadnji knjigi dajo tko male črke da bi rabil povečevalno steklo da bi lahko bral. Tko sem se skašljlala zdej se grem pa naprej matrat brat a je kakšna verzija z večjimi črkami pa v dveh delih? Jaz sem ga tudi začela včeraj brati in prva stvar, ki sem jo opazila, so bile majhne črke.
|
|
|
|
RE: matr jim majhne črke... 18.3.2010 21:35:06
|
|
|
|
majch
|
če ne bi bile majhne črke, bi imela knjiga 2x toliko strani. Original je meni OK, za slovenskega pa ne vem, kak print ima.
|
|
RE: matr jim majhne črke... 19.3.2010 22:00:24
|
|
|
|
mala maja
|
amapk sej je vseeno če bi dali na dva dela , pa večje črke... Tko iz prostesta sem dala knjigo na stran. Berem vedno zanimivega Jadrana Krta če se ga še katera spomni. Ima sin za domače branje, pa vedno tud jaz knjigo preberem da mu sploh vem pomagati odgovore napisat. Harry potter bo pa počakal....upam samo da ne do takrat ko že nič več ne bom videla
|
|
|
|
RE: matr jim majhne črke... 19.3.2010 22:59:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Berem vedno zanimivega Jadrana Krta če se ga še katera spomni. Vse Jadrane Krte sem imela prebrane. Najbolj mi je ostalo v spominu tista, ko je doma izdeloval maketo aviončka in mu ga je uspelo s sekundnim lepilom prilepit na nos...kadar vidim sekundno lepilo se spomnim na Jadrana Krta
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?