Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 11:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Vpišeš tudi njega. Pa če nočeš bit tam prijavljena si pa uredi samo začasno bivališče, pa za otroke tudi. Če želiš seveda.
|
|
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:25:45
|
|
|
|
*alja*
|
a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit ? Te ne napadam, da nebo pomote (sam vprašam)! Drugač pa, če nimata skupnega prebivališča in če ne plačuje preživnine (podpisal pa je) ga moraš vpisat zraven. No vsaj tak so meni tam razložili!
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:33:22
|
|
|
|
petrc@
|
a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit ? IZVIRNO SPOROČILO: *alja* a živiš tam, prijavljena pa neželiš bit ? Te ne napadam, da nebo pomote (sam vprašam)! Drugač pa, če nimata skupnega prebivališča in če ne plačuje preživnine (podpisal pa je) ga moraš vpisat zraven. No vsaj tak so meni tam razložili! Ja ŽIVIM TAM PRIJAVLJENA PA NE ŽELIM BITI-iz osebnih razlogov,ne vem zakaj,ne želim da nekdo podpisuje zame da lahko živim tam in mi še kej naprej meče,...bla,bla,bla.Mislim na taščo.To je bil tudi najin sporazumni dogovor s partnerjem.Bo že prišel čas ko se bom tudi jaz tam prijavila,....No ampak to sploh ni važn. Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen????
< Sporočilo je popravil petrc@ -- 23.10.2007 12:34:30 >
|
|
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen???? Ja, če nisi prijavljena kot samohranilka. Nima veze kje je kdo prijavljen.
|
|
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:47:38
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Normalno pišeš, kot da ste prijavljeni skupaj. Če pa ga ne želiš pisati, sta pa dolžna preživnino urediti. Tako, da na tvojo situacijo - kar piši vse člane.
|
|
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:49:04
|
|
|
|
petrc@
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen???? Ja, če nisi prijavljena kot samohranilka. Nima veze kje je kdo prijavljen. NIsem prijavljena kot mati samohranilka!!!!! Kaj pa očetovski dopust-ga lahko vseeno koristi ,ne glede na to,da sva vsak na svojem naslovu????
|
|
|
|
RE: mati drug naslov prebivališča kot oče 23.10.2007 12:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrc@ IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mene zanima če smo še vedn 4članska družina ne glede na to kje je kdo prijavljen???? Ja, če nisi prijavljena kot samohranilka. Nima veze kje je kdo prijavljen. NIsem prijavljena kot mati samohranilka!!!!! Kaj pa očetovski dopust-ga lahko vseeno koristi ,ne glede na to,da sva vsak na svojem naslovu???? Ja
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?