|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maternicni vrat
9.6.2005 9:57:18   
lucika
emmm, saj vem da je cudno.... parkrat sem ze prebrala, da se lahko kaj "zatipa" z tipanjem maternicnega vratu. normalno, da sem takoj probala. in rezultat, vsak mesec pikica krvi ze dan pred m. no, pa to ni bistveno, vem, da ste takrat govorile, da se mv pred m zmehca. jaz zdaj ze to par mesecev sprobujem, in je vedno bil srednje mehek. ampak danes, ko naj bi pa m prisla, pa trd ko kamen.
a je kaj na tem? no, ce nobena ne ve, vam bom mogoce sama porocala. samo malo se pocakam, da vidim kaj bo z mano.

me je pa glih vceraj moj hvalil, da mam fuuuul velke joske. ok, njemu se to dopade, meni pa se bolj, ker bi bil tud fajn znak. ce se ga kdaj prej sama vprasala, je vedno )(=(?/$&%)=%%" nekaj zmutil.

ojej, kaj bo z nami!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   maternicni vrat
9.6.2005 10:00:36   
pupika
lucika naredi test, jaz držim :miska::miska::miska::miska::miska: da vama je uspelo. Kajti povečane joskice, to je kar dober znak.

Pa poročaj, kaj je test pokazal.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   maternicni vrat
9.6.2005 10:08:34   
lucika
nimam nobenega doma. za v lekarno pa ne vem ce ne bom se malo pocakala...vsaj kaksno uro:)

hvala za :miska::miska::miska:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   maternicni vrat
9.6.2005 10:13:27   
pupika
lucika daj čez kaki dve uri javi, jaz sem samo še danes v službi, doma pa nimam interneta.

:miska::miska::miska::miska::miska:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Upam, da nas oš razveselila.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   maternicni vrat
9.6.2005 10:32:29   
girly
:miska::miska::miska::miska: da bosta :roza:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   maternicni vrat
9.6.2005 11:26:10   
Mijavček
Oj lucika,

kokr jaz vem, se maternični vrat zmehča in se luknjice malo odpre ob ovulaciji, potem pa gre nazaj trše stanje.
Kakšn pa je če je :modri: pa ne vem, kokrkol, upam, da so te tvoje joškice res kakšen dober znak. Držim pesti:miska::miska::miska:

Mijavček:muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   maternicni vrat
9.6.2005 11:35:41   
lucika
sem sla po test, zdaj pa lulat ne morem...ojejoj, bom se malo pocakala...

a veste da je romed zdaj skor jurja. mislim, pred celo lekarno mi je razlagala, pa vse teste ven potegnala in za vsakega ceno povedala... jaz pa menda cist zelena zraven...

no, bom porocala, ceprav me je ze nekaj zvijat zacelo...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   maternicni vrat
9.6.2005 11:40:05   
pupika
Kaj imaš kasetni romed test.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Saj tudi če zvija je to lahko znak za :duda:

lucika mi te čakamo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   maternicni vrat
9.6.2005 11:43:21   
dolenjka
No, daj pojdi na WC, pa vodo odpri da teče, to pomaga da te prime lulat!! Hitr, k bi vse rade ble s teboj :):bravo::)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   maternicni vrat
9.6.2005 11:44:57   
tinkatonka
Lucika a že lulaš? Mi smo že firbčne....

Držimo pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   maternicni vrat
9.6.2005 11:51:53   
lucika
baby check pravi nenenenenenene. zelo razočarana....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   maternicni vrat
9.6.2005 11:54:35   
pupika
Pa si pustila kake 5 minut in potem šele pogledala.

Sej če ni ta mesec :roza::modri:, bo pa naslednji, boš videla, glavo daj pokonci in si reči, sedaj pa moram same vitaminčke jest, da se bo lahko moja pikica usidrala pod mojim srčkom.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Zate

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   maternicni vrat
9.6.2005 11:55:58   
tinkatonka
Škoda :(:(:(:(:(

Kot pravi pupika...če ni ta mesec bo pa naslednji!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   maternicni vrat
9.6.2005 11:57:28   
Mijavček
lucika,

kdaj bi pa mogla M dobit? mogoče je pa še prezgodej, da bi test pokazal. A niso ene:nosecka: govorile, da jim je šele po 10 dneh od zaostale M pokazalo, prej pa ne?

Sej če ni zdej, bo pa drugič, ne bit žalostna.:rozica:

Mijavček:muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   maternicni vrat
9.6.2005 11:57:57   
dolenjka

Jaz sem se pa že mal veselila da bom me prvimi, ki bodo vedeli:(:(:(:(!
No, sedaj pa hitr domov pa :sloncek::sloncek::sloncek:

Lp,

dolenjka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   maternicni vrat
9.6.2005 12:05:08   
lucika
saj bo, saj vem. sam kaj ko je vsak mesec isto. pa se trudim, da se izklopim, ampak gre do kakega tedna pred m. ampak ta zadnji teden je bil ful cuden; slabo parkrat, in to ne mal, ampak tak, da sem misla, da me bo vrglo, pa joske, pa...

datum za :hudicek:je danes. tisti zadnji dan, ko ponavadi pride. ok, saj vem:"ne hvali dneva pred nocjo", samo navadno se mi ze dan prej pokaze kaka pikica...

no, menda sem cakala pet minut. saj ko se zmoci al je al ne. no, pol sem ga pa cist razmontirala, tak da se zaj res nic ne vidi. ok, ce ze ni pokazal, naj vsaj vidim, kak not zgleda:)

hvala za pesti, vam vrnem...

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   maternicni vrat
9.6.2005 12:07:34   
dolenjka

Ti lucika si pa slika!! A kar razmonitirala si ga? Ja, sej ne morem verjet! No, vsak na svoj način izkazuje razočaranje! Zdaj vsaj veš kaj stane jurja!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   maternicni vrat
9.6.2005 12:53:16   
TANTRA
Ej, trdi materični vrat naj bi bil znak za :nosecka: ... Je pa res, da testi pri enih takoj pokažejo, pri drugih pa dolgo ne...Če ne dobiš M, potem ponovi čez dva dni..

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   maternicni vrat
9.6.2005 17:49:07   
Skye
stanje materničnega vratu ni dober pokazatelj nosečnosti.

Jaz npr. imam vedno zelo trd in nizko ležeči MV še na dan ko dobim M, spet kdo drug ima mehkega in visoko ležečega.

Punce ni drugega znaka, kot samo izostanek M....in seveda potrjena nosečnost s strani G.......niti nosečniški testi niso 100%

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   maternicni vrat
9.6.2005 19:10:51   
lucika
in....zdajle me je skor kap. ker sem se zmotla. ker je jutri moj 30 dan in ne danes?(=/(=(?)?)(=)?)=/(%%"#!, kak mi je to uspelo:?
bu, pojma nimam. torej je bil test en dan prehitro. vsaj.
lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?