|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maternični vrat?!
11.4.2005 13:09:09   
Zala01
Deževen pozdravček vsem skupaj!
Mene pa nekaj zanima,v petek sm bila pri mojem ginekologu,pa mi je po pregledu svetoval ležanje in počivanje,ker imam dolžino cerviksa (materničnega vratu) samo 2,9 cm.Odprta nisem še nič.PDP pa imam šele 22.7.,tako da bi bilo zdaj še vse prezgodaj,če bi pikica hotela ven.
A so vam tudi kaj merili dolžino cerviksa,pa kaj so vam kaj rekli?!Mene namreč ful skrbi,da bo kaj narobe.

Lp pa hvala za odgovore,janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   maternični vrat?!
11.4.2005 13:17:26   
Anonimen
Jaz sem ga imela 3,4. Mislim da tvoje stanje ni kritično, je pa malce pod normalnim. Kar pomeni da ubogaj in počivaj. Mislim da je kritično kar je pod 1,9.

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   maternični vrat?!
11.4.2005 13:25:53   
Maša
Jest imam sicer 3,9, ampak mi je rekla G. da je kritično kar je pod 1,5.
Različna mnenja pač, kot pri vsaki stvari!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   maternični vrat?!
11.4.2005 13:40:37   
mala maja
meni so v 28t metili 3cm. Noben ni nič rekel. Ko sem šla rodit 2 dni po roku (s pomočjo tabletk) je bil 1.5 cm.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   maternični vrat?!
11.4.2005 14:12:59   
Tiamo
Jaz sem bila na merjenju prejšno sredo in mera je 37,6 mm, kar je super. Okoli 40mm je super, okoli 15mm je pa panika za predčasni porod. Priporočajo strogo ležanje.

Meni je G sam rekel naj sama pokličem od 22t do 24t v porodnišnico in se prijavim na pregled oz. merjenje. Je zastoj.

LP Tia74

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   maternični vrat?!
11.4.2005 14:30:24   
Maša
Lara,...to je v bistvu postopek z vaginalnim UZ

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   maternični vrat?!
11.4.2005 15:37:09   
CIPRESA
Meni ga je nazadnje merila in ga imam 3,2cm.
Pomagalo naj bi počivanje, čeprav nevem no sem prašala tisti dan g.Pušenjaka, pa mi je odpisal da počitek nima ravno veze z krajšanjem materničnega vratu, da je to živa stvar ki se razteza in da je odvisno od vsake nosečke posebej.

Ravno ne pretiravam, največ sedim ali pa ležim, malo pa tudi vstanem in hodim, ker nemorem skos ležat. Naslednji pregled imam čez 14 dni pa bom takrat videla ali se je še kaj skrajšal ali je ostal pri 3,2cm.

:nosecka: CIPRESA

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?