|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska sola
13.10.2005 9:21:41   
natasam
hoj vsem skupaj!
sem nova na forumu in pricakujem januarja, pocasi se odpravljam v materinsko solo, pa me zanima kako je v Ljubljani, je potrebno iti v porodnisnico ali pa jih imajo tudi v posameznih ZD. Kaj priporocate?
Kako dolgo traja in kako pogosto na teden?
Hvala
natasa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska sola
13.10.2005 10:49:26   
sarazan
Tudi po ZD so šole, ponavadi celo z manj predavanji, kot v porodnišnici.
V porodnišnico prideš 10x (2-3krat na teden).

Kakšna je kvaliteta predavanj, če jih je manj, ne vem, bodo povedale druge.
Jaz bom šla zdaj 7. novembra v materinsko šolo v Lj. porodnišnico. Ker sem prvič noseča in bi rada vse slišala kolikor se da natančno.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu natasam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 19:39:49   
Anonimen
Jaz sem tudi januarka in sem ravnokar zaključila z materinsko šolo. Hodila sem v ZD Fužine. Res da ne morem primerjat z drugimi ZD in s porodnišnico, vendar se mi zdi, da smo precej natančno obdelali vse skupaj. Imeli smo 8 predavanj, ki so povprečno trajala po uro in pol.

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2005 10:25:30   
SašaR
Ojla!
Tudi mene zanima kako je z materinsko šolo. Jaz sem februarčica in bi šla v decembru. Zanima me kolikokrat na teden je v ZD in ali je to cel mesec, moraš se prej prijaviti, priti osebno...?
Hvala vsem za odgovore!

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2005 10:40:17   
GATA
To je verjetno zelo različno. Vidim da niste vse iz Lj. tako, da je najbolje da pri G vprašate sestro kako je s tem. No vsaj jaz sem tako naredila in potem me je sestra vpisala na seznam (zgolj informativno, ker se nisem mogla odločiti kdaj naj bi šla) ter mi dala telef.številko od vodje te šole, da sem potrdila ali bo res takrat šola. Seveda govorim za zdravstveni dom. Imeli smo 6 predavanj in 2xtelovadbo.

Kje se več zve ne morem povedati, ker sem prvič noseča. Sem šla 2 meseca prej, čeprav o tem nihče ne sodi kdaj je treba iti.
Upam da sem kaj pomagala. Če sem pa kaj pozabila....user posted image  vprašajte

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2005 15:19:56   
Anonimen
SašaR, to je verjetno od ZD do ZD različno. Mi smo imeli dva tedna od ponedeljka do četrtka, torej 8 predavanj vse skupaj. Nekje tukaj na forumu sem prebrala, da je ena pisala za ZD Vič (se mi zdi), pa so imeli drugačen razpored in mislim tudi da drugačno stevilo predavanj, porodnišnica ima spet drugače... Nekje se je treba prijaviti, pri nas se ni bilo treba. Nisi rabil niti poklicat, samo prišel si, ko se je začelo (verjetno nikoli nimajo pretirane gužve, da delajo po takem sistemu).
Najbolje, da se pozanimaš po telefonu v tistem ZD ali porodnišnici, kamor želiš iti, pa ti bojo vse povedali.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......