Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materinska šola v januarju 27.12.2007 16:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1 Ljubljana: - Porodnišnica 01/522-60-48 (od pon. do petka od 13.00-15.00) Začetni datumi tečaja za predporodno pripravo: 8. maj, 5. junij, 3. julij, 7. avgust, 4. september, 2. oktober, 6. november, 4. december Več: http://www2.kclj.si (klikneš na gin. klinika, potem pa levo šola za starše) -Zd. Lj. Šiška 01/581-52-00 (to ni direktna tel št.) Začetni datumi tečaja: 4. april, 9. maj, 6. junij Ljubljana: ZD Šiška: tel. št. 581-52243 (direkt številka) Zdravstveni dom Ljubljana Vič-Rudnik. Šola traja 2 tedna od ponedeljeka do četertka. Vključuje: Porod, Nega otroka, Dojenje, Telesna aktivnost Dihanje med porodom in predporodne ter poporodne vaje, Poporodno obdobje, Psihološke priprave.....Dobra Šola. v Lj. porodnišnici je 10 predavanj razporejenih čez cel mesec. Na prvem srečanju se udeleženci razdelijo v skupine, mislim, da so 4 skupine, ena dopoldanska, ki ima predvanja ob 9-ih in 3 popoldanske (2 skupini se srečujeta ob 16-ih, ena pa ob 18-ih). Na prvem srečanju dobiš urnik za cel mesec, povprečno sta 2 predavanji na teden, lahko pa tudi malo pokombiniraš in greš na kakšno predavanje tudi h kaki drugi skupini. So sestre oz. babice zelo prijazne in lahko vzameš več urnikov, pa potem kombiniraš. Ta mesec je kar precej gneče, sploh ker večinoma hodimo v parih, kar pa se mi zdi zelo lepo.
|
|
|
|
RE: materinska šola v januarju 27.12.2007 18:27:47
|
|
|
|
anandrej
|
7. januarja se začne. Lahko pa pokličeš na 01/522-60-48 (od pon. do petka od 13.00-15.00) da ti potrdijo.
|
|
|
|
RE: materinska šola v januarju 28.12.2007 8:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj pa je dobro iti na materinsko šolo? Že bolj na začetku nosečnosti, ali kako?
|
|
|
|
RE: materinska šola v januarju 28.12.2007 8:42:37
|
|
|
|
Zofy
|
Jaz imam rok 24.3. in bom šla na začetku februarja. Baje je dobro it toliko prej, da še komot sediš in pa preden nakupiš vse stvari, saj ti tam povejo koliko česa rabiš. A ima katera izkušnje s šolo za starše v ZD Šiška? Kakor vem je samo 5x (razporejeno na 2 tedna), zato bi šla raje tja, saj pravijo, da v KC preveč dolgovezijo...
|
|
|
|
RE: materinska šola v januarju 28.12.2007 9:42:36
|
|
|
|
Lanchy
|
Za moje pojme v KC nic ne dolgovezijo, predavanja so razdeljena na devet srecanj plus dve dodatni. So zelo smiselno razporejena in ce ti nekaj ze po "naslovu" ne odgovarja se pac odlocis, da ne bos sla. Tako se jaz nisem udelezila predavanja anestezista... Vsec mi je bilo tudi to, da ceprav si vpisan v neko skupino, lahko obisces istoimensko predavanje kateri drugi dan in uro. In ce ti vseh predavanj ne stera obiskati v enem mesecu, si jih lahko nekaj pustis za prihodnji mesec. Poleg vsega pa ti pripada se 10x brezplacna terapija abdominalne dekompresije . Meni so super in babice, ki predavajo (prav tako njihovi zunanji sodelavci..psiholog, zobozdravnik, anestezist, fizioterapevt) so zelo strokovni in prijazni.
|
|
|
|
RE: materinska šola v januarju 28.12.2007 10:20:06
|
|
|
|
Taula
|
Kdaj pa je dobro iti na materinsko šolo? Že bolj na začetku nosečnosti, ali kako? Na začetku greš lahko na Tečaj za zgodnjo nosečnost-tam ti razlagajo o prehrani itd. Na materisnko šolo pa se gre okoli 7 meseca oz. 8.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......