Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 26.9.2006 22:30:11
|
|
|
|
lstand
|
Jaz pri drugem otroku nisem obiskovla materinske šole in sem uporabila isto potrdilo kot pri prvem porodu. Ne potrebuješ novega. Tudi jaz obiskovala materinsko šolo v Mb in prav tako rodila obakrat v MB. LP
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 26.9.2006 22:35:18
|
|
|
|
sato
|
Jaz sem prvič obiskovala, drugič pa ne- potrdila pa nisem dobila nobenega. No, saj ta Materinska šola je bil pri nas en tak "šnelkurz" - trije obiski v mesecu dni in konec. Prvi dan o tem, kako nastane otrok (me pa smo ga dobile-kako??), drugi dan malo dihanja, pa nekaj o poteku poroda, potem pa še malo telovadbe v nosečnosti- ene tri vaje, v glavnem za prsi in to je to. Baje, da je drugod prav redna ta šola, a ne?
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 26.9.2006 22:46:58
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem jo obiskovala v 1. nosečnosti, v drugi pa ne. Pa tudi moj ne. Je v MB porodnišnici obakrat rekel, da je hodil. Pa niso nič komplicirali. V 3. nosečnosti pa je tudi on šel v šolo, da dobi potrdilo (lansko leto), ker drugače baje ne bi smel bit pri porodu. Pa nazadnje potrdila sploh niso zahtevali. Drugje pa je to bolj resno.
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 26.9.2006 22:56:10
|
|
|
|
nejcko
|
Tudi jaz v drugi nosečnosti nisem obiskovala materinske šole, potrdila pa itak nisem zase nikoli dobila. Mož je nesel s seboj kar staro potrdilo, pa mu ga niti pokazati ni bilo treba, je samo rekel, da bo že drugič prisoten. Je pa res, da sem rodila s CR, pa mogoče zato niso komplicirala. Ali pa zaradi tistih 4 ali 5. 000 sit, ki jih je mogel plačati
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 26.9.2006 23:13:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
še ena, ki v drugo ni bila v materinski šoli čeprav je minilo med porodoma 9 let meni je med.sestra pri G vpisala na prvo stran materinske knjižice, da sva z možem v prvi nosečnosti obiskovala materinsko šolo (čeprav je on ni in je bil prvič tudi zraven) in ni v PO nihče nič kompliciral, le plačat je bilo treba za prisotnost pri porodu
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 27.9.2006 7:20:47
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz pa sem obiskovala materinsko šolo v vseh treh nosečnostih.Se mi zdi,da nič ne škoduje,saj informacij nikoli ni preveč,veliko stvari pa tudi pozabiš.Pri zadnjem porodu sva dobila tudi potrdilo in če ga ne bi imel bi moral plačati višjo ceno kot tisti,ki tega potrdila nima.
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 27.9.2006 8:10:56
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz sem tud obakrat šla,pa sem tud par novih stvari zvedla,pa mi je tud zato fajn ker spoznaš še ostale srečke nosečke za kasnejša skupna pohajkovanja in kavice.
|
|
|
|
RE: materinska šola pri 2. otroku 27.9.2006 8:43:26
|
|
|
|
DORI
|
Jaz pa sem bila 1., 2. in 3. Vedno je bilo kaj novega. Saj škodit ti ne more, če greš še enkrat. Valjda nisi hodila samo zaradi potrdila
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?