Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 10:37:34
|
|
|
|
kimi
|
V Domžalah je materinska šola kdaj pa kako ti lahko povem šele 18.5. ko grem tja na pregled k G in tam piše na oglasni deski
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 10:52:00
|
|
|
|
Antigona
|
Jaz imam rok konec julija in danes ob 18.ih začnem z materinsko šolo v ZD Rudnik oz. na Rakovniku. Za to mi je povedala sodelavka, vem da bomo imeli 8x po eno uro, kaj več pa dejansko izvem šele danes. Pa če želi biti mož s tabo pri porodu nimajo sicer hitrega tečaja tako kot v LJ porodnišnici, ampak mora pridt s tabo prvič na predavanje in mislim da še enkrat. No moj bo šel z mano na Porod 1 in 2 in pa nego dojenčka, da ga bo potem znal vsaj prijet in previt...:)- Telefonska številka na katero pokličeš in se prijaviš oz. pozanimaš je 01/ 200 45 29 V juniju naj bi začeli 6.6. potem pa šele enkrat septembra. Upam, da sem ti kaj pomagala. Lp :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 11:09:09
|
|
|
|
Rozalija
|
Najbolje da pokličeš v ZD in vprašaš kako je s tem. Te bodo že vezali na pravi naslov.
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 11:18:01
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo! Sem klicala v ZD Domžale, materinska šola bo v sredo, 18.5.2005 ob 16. uri. Sicer imam nalepke za porodnišnico Lj, ampak se mi ne da okol kliničnega parkinga iskat :zmeden: Morda se pa vidiva, Pia
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 11:38:48
|
|
|
|
Gina
|
V ZD Bežigrad imajo vsak mesec materinsko šolo. Lahko kličeš na ginekološko in vprašaš kdaj je. Tel.:300-3348
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 11:42:20
|
|
|
|
Teya
|
v mojem ZD (Moste-Polje) imajo nemogoče urnike in sicer ob 12h, pa ob 13h, pa ob 14h.....tudi sama bi raje obiskovala šolo v kakšnem ZD, tako, da tudi mene zanima, kako je s šolami po drugih ZD V Ljubljani...pa tudi...zakaj vsi silite v porodnišnico? je bolj kvalitetno predavanje?
|
|
|
|
materinska šola - ZD Bežigrad, Šiška ali Domžale 9.5.2005 11:42:48
|
|
|
|
TVN
|
Krasne ste, hvala! Tudi mene ne vleče v center, ker so vedno težave s parkiranjem. Najraje bi šla za Bežigrad, ker mi je najbližje ali pa morda Črnuče oz. Domžale. Bom poklicala in preverila za termine. Lepo se imejte! :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?