Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materino mleko za na pot 19.9.2008 23:43:00
|
|
|
|
suzy85
|
sama sem kupila aventovo termo torbico in jo ful uporabljamo. če gremo kam na obisk, kjer lahko zagrejem mleko, dam v torbico kar mrzlega. če pa vem, da bom rabla toplo mleko, pa ga že doma zagrejem, zraven dam pa v torbico še eno flaško vrele vode, da mleko dalj časa ostane toplo. je malo dražja od navadnih torbic (stiropor), ampak mleko res ostane toplo ali hladno.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2008 23:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: materino mleko za na pot 20.9.2008 8:39:38
|
|
|
|
tamala_82
|
Pazit je treba tut na to, da če mleko že doma pogreješ, da ga moraš porabiti v roku 2-3 ur. Definitivno je boljše, če od doma vzameš mrzlo, ga recimo na obisku daš v hladilnik in ga pogreješ, ko ga rabiš. Namesto termo torbice sem rajši uporabljala termo steklenico (po domače termosko ), ki skoraj 100% ohranja temperaturo. Notri je pogreto mleko dlje časa "uporabno" - v termo torbici 2-3 ure, v termoski pa 6 ur. Če v termosko daš mrzlo mleko, je dobro 8 ur. Veliko o shranjevanju mleka si lahko prebereš na MON-u http://med.over.net/forum5/list.php?94
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?