Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: matere samohranilke z več otroki 6.6.2010 15:29:34
|
|
|
|
Gina
|
Ne vem na kaj konkretno si mislila, d a moraš biti pozoren? Ko sem se ločila, sta bila otroka stara 4 in 6 let in ko smo se odselili, mi je bilo v vseh pogledih lažje, pa če se še tako čudno sliši. Slaba volja in prepiranje in življenje v isti hiši z nekom, s katerim živiš drug mimo drugega, ti pobereta dosti več energije, kot živeti sam z dvema majhnima. No, vsaj meni je bilo to tako. Le pogumno. Nič ni groznega. Otroci sicer malo prej samostojni ratajo, ker včasih pa le pridejo trenutki, ko nimaš osmih rok naenkrat pa ko ne moreš biti na treh koncih hkrati, sicer pa to ni nič v primerjavi s tem, da živiš v nesrečnem zakonu. Pomirjen si, srečen in fajn se imaš. Srečno!
|
|
|
|
RE: matere samohranilke z več otroki 11.6.2010 9:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislila sem, pri ločitvi, delitvi premoženja. Sej če je partner pripravljen sodelovati potem ni problema, drugače pa verjetno odvetnika. Trenutno se trudiva, da bi vse skupaj uspelo, bom pa vidla kaj bo prinesel čas.
|
|
|
|
RE: matere samohranilke z več otroki 11.6.2010 9:39:41
|
|
|
|
ronja
|
Hm, trenutno se trudita zmenit o delitvi premoženja ali se trudita, da bi zakon rešila? Ker če je slednje, potem se ti ne trudiš najbolj - mislim, s pol glave že razmišljaš o ločitvi, v bistvu bi rada videla, kaj bi bilo lažje in nekak se mi ne zdi, da si ravno predana stvari (reševanju zakona). Ne me narobe razumet, sploh ne obsojam, gotovo imaš svoje razloge za obupavanje nad zakonom, samo pravim, da imaš še malo rezerve, če se on fejst trudi in bi ti tudi to rada. To je pa odvisno predvsem od vajinih čustev: ali ga imaš ti še tako rada, da bi z njim rada živela in ali te ima on tako rad? Če ja, potem zaenkrat pusti misli o ločitvi in poizkušaj vso energijo usmerit v to, da vama zlaufa. Če ne, potem se niti ne trudita nekaj na silo, ampak rajši to, kolikor se še imata rada, usmerita v pošteno delitev in razumevanje ob ločitvi.
|
|
|
|
RE: matere samohranilke z več otroki 11.6.2010 20:11:45
|
|
|
|
mateyka
|
Hm, trenutno se trudita zmenit o delitvi premoženja ali se trudita, da bi zakon rešila? Ker če je slednje, potem se ti ne trudiš najbolj - ne vem zakaj si tako prebrala. mogoče se trudita ločitev rešit sporazumno, ne zakona samega. saj potem napiše da če ne bo šlo, pa odvetnika (za razdelitev premoženja). torej..
|
|
|
| Stran: [1] |
POROKA ?tailorali ste v današnjih časih za poroko ali samo za skupno življenje brez papirja.poročeni (
52%)
zaročeni (
7%)
ločeni (
1%)
izvenzakonski (
36%)
samski (
5%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!