Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: matematika,fizika 8 razred 8.4.2009 8:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da je v Sloveniji 9-letka, boš bolj težko primerjala njihov in naš 8. razred. Sicer pa, zakaj ne greš v knjižnico, pa tam nabereš knjige?
|
|
|
|
RE: matematika,fizika 8 razred 8.4.2009 10:37:40
|
|
|
|
Eca
|
Za fiziko ne bi vedela... Pri matematiki pa se učijo: enočlenike, veččlenike, množenje enočlenikov, seštevanje, odštevanje enočlenikov, seštevanje in odštevanje celih števil, realnih števil, korenjenje, kubiranje, kvadriranje, večkotniki in lastnosti, krog in krožnica - obseg, ploščina, lok, izsek, pitagorov izrek. To je okvirno to, kar se spomnim iz glave. Lp, Eca
|
|
RE: matematika,fizika 8 razred 8.4.2009 10:38:27
|
|
|
|
Eca
|
Aja, pa premo in obratno sorazmerje, koordinatni sistem - risanje sorazmerja
|
|
RE: matematika,fizika 8 razred 8.4.2009 10:40:01
|
|
|
|
Eca
|
Trenutno pa se v 8.razredu pri matematiki učijo pitagorov izrek, vendar je to odvisno tudi od šole, kako daleč so s snovjo oz. kakšen vrstni red snovi je ubral njihov učitelj matematike.
|
|
RE: matematika,fizika 8 razred 8.4.2009 11:26:52
|
|
|
|
gita10
|
Hvala a to pa še znam me je bilo strah da bo kaj takšnega za kar še nisem slišala - če mi še katera za fiziko kaj izve bom zelo hvaležna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?