|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   matematične naloge za 1.r
29.4.2005 15:26:48   
pravljica
seštevanje in odštevanje do 10, večje manjše

kje lahko najdem kaj zanimivega? lahko je rač. igrica ali kaj za sprintat :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.4.2005 15:32:19   
manchy
http://www.otroci.org/matematika.htm
mogoče bo tole kej v pomoč?
lp,manca

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2005 15:32:53   
manchy
http://www.otroci.org/matematika.html
zdej pa bo:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2005 18:11:01   
india
CD od DZS Odštevam in seštevam , čudovita zadeva pa Gordijevi matematični spopadi.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2005 18:34:19   
MEGY_Patricija
Lep pozdrav vsem na RR

Posebno pa tebi MANCHY saj sem ti ob enem zelo hvalezna za link o matematicnih nalogah ceprav ni bil namenjen meni mi je pa prisel zelo prav saj imam hcero v 2 razredu 9 letke in sem ji do sedaj racune morala vedno pisati sedaj pa mi jih ne bo treba vec saj sem ji sprintala racunov da jo bo od racunanja tudi malo glava bolela :love::angel::zmeden:HA HA HA LEP POZDRAV IN SE ENKRAT HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2005 18:37:05   
manchy
a potem je sel moj link v zlobne namene? :) hecam se, sej stran je bila na rr ze dostikrat omenjena samo malo sem pobrskala po njej:) me veseli da bo v korist
lp,manchy

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2005 22:44:44   
Sonka
Pozdravljene!
Tole vam pa predlagam jaz:

http://www2.arnes.si/~skunci1/

Poglejte in preizkusite - zelo uporabno!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2005 11:23:18   
pravljica
hvala vsem!
ja sonka, nekaj takšnega sem imela bol v mislih...kaj bol v slikah...ampak, tega kar mora vadit, še vedno ne najdem...na primer: slikica s ptički na veji, s katere jih nekaj odleti pa kakšne kocke ipd.

glavno da je vse bol v slikah :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2005 22:18:08   
Sonka
A misliš na naloge, ki so predvaje za reševanje besedilnih nalog?

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......